„În dimineața asta (n.r. 23 mai), mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6.

Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume.

Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!

Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud!”, a fost mesajul pe care Răzvan Fodor l-a publicat pe Instagram, în dreptul unor imagini în care soția lui apare înconjurată de valize.

Irina Fodor, imagini din aeroport

Este cea de-a treia plecare a Irinei pentru acest proiect. În 2021, ea i-a luat locul Ginei Pistol și a devenit oficial prezentatoarea reality-show-ului difuzat de Antena 1. Irina a prezentat sezoanele 4 și 5, iar acum a decolat în America de Sud pentru sezonul cu numărul 6.

„În depărtare se arată… Drumul Soarelui! Columbia, Ecuador și Argentina, să ne așteptați cu aventuri, legende și povești de povestit nepoților! Dragilor, pentru noi, în câteva zile, începe America Express! Să ne trimiteți gânduri bune și să le țineți pumnii concurenților!”, a fost și mesajul Irinei Fodor.

razvan si irina fodor plecare america express (2)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cine sunt concurenții America Express 2024

Antena 1 a anunțat concurenții America Express 2024 care au acceptat să plece în marea aventură din Columbia, Ecuador și Argentina. Nume surpriză și sezonul acesta!

9 perechi de vedete sunt gata să pornească pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Citește și: Romică Țociu vine cu băiatul său la America Express! Cum arată și cu ce se ocupă Cătălin Țociu, la 26 de ani

Citește și: Cătălin Scărlătescu, adevărul despre despărțirea de Doina Teodoru, după America Express. El și-a făcut bagajele și a plecat