Recent, la aniversarea a 19 ani de la nuntă, actorul i-a transmis soției sale un mesaj care a emoționat toți fanii, dar mai cu seamă pe aleasa sa. ”La mulți ani, iubirea mea, Kelly, fata mea cu ochi căprui. Dacă o să rămân vreodată în urmă, așteaptă-mă așa cum ai făcut-o de fiecare dată”, a scris actorul pe Instagram, acolo unde a postat și o fotografie de la nuntă, în care amândoi râd cu gura până la urechi.

View this post on Instagram

Happy anniversary my love Keely…my brown eyed girl, should I fall behind wait for me…as ever, my love.

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Femeia alături de care Brosnan a ales să-și petreacă viața este jurnalistă, autoare și gazdă de show-uri TV și l-a cucerit pe celebrul actor cu bunătatea ei, așa după cum chiar el recunoștea în mai multe rânduri.

Ea l-a sprijinit enorm după moartea fostei lui soții, Cassandra, răpusă de cancer ovarian. I-a fost de asemeni alături și când fiica lui a murit din cauza aceleiași afecțiuni.

„Iubesc vitalitatea și pasiunea ei. Are această putere fără de care nu aș fi reușit să trăiesc. Când Keely se uită la mine, mă înmoi de fiecare dată”, povestea actorul acum ceva timp.

Pierce și Keely au doi băieți împreună, iar Brosnan i-a adoptat și pe copiii fostei sale soții, pe care i-a crescut după moartea acesteia ca fiind ai săi.

Vezi și Formează un cuplu de 26 de ani, dar se iubesc ca în prima zi! Pierce Brosnan, cea mai frumoasă declarație de iubire pentru soția lui

Citește și:

Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație?

Gabriela Cristea a șocat cu două fotografii postate la prima oră: ”Ce s-a întâmplat!????”