Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Cosmin Natanticu a reacționat la aflarea veștii că Elwira și Mihai Petre au câștigat finala show-ului „Asia Express”, fapt care nu l-a mirat deloc pe actor: „pe mine și cred că și pe ceilalți colegi ne-a ajutat competitivitatea asta a lui pentru că era un reper. Eu cred că ei sunt un cuplu care a știut să gestioneze foarte bine momentele tensionate. Pentru mine, nu erau un model de cuplu, ci de echipă de cursă lungă. Mie mi s-a părut un om foarte mișto. Problema lui Mihai Petre la televizor, în emisiunea asta, cred că este imaginea pe care el și-a format-o ca jurat”, a explicat Natanticu.

Inclusiv actorul și partenera sa Eliza au primit mesaje de susținere, chiar dacă au fost eliminați în semifinala Asia Express: am primit foarte multe comentarii și mesaje în care oamenii spuneau că tot ce ne lipsește este un copil, pentru că suntem un cuplu foarte mișto, a comentat el la podcast.

Natanticu a vorbit deschis despre faptul că, în emisiune, totul ține foarte mult și de noroc: la ocazii și la cazare se face diferența. Una e să găsești pe cineva care să-ți ofere un duș, un pat și o masă caldă și alta e să te duci și să dormi într-o stație de taxi, fără condiții, și dimineața să o iei de la capăt. Contează mult asupra fizicului și psihicului. Alta e să te pui în stradă și să pleci primul și să iei ocazie în cinci secunde și alta e să pleci primul și să nu prinzi nicio mașină, să pleci ultimul din cele nouă echipe, a mai continuat actorul de stand-up. 

Cum au ajuns Cosmin și Eliza să fie eliminați din Asia Express 

Din cele nouă echipe care au participat la emisiune, doar patru au ajuns în ultima etapă din Asia Express, în sezonul patru: Lidia Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi. 

Încă din primele zile în Israel, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că probele sunt mult mai dificile și că vor avea parte de un element-surpriză. Cuplurile de vedete au aflat că în cutiile despre care prezentatoarea TV le-a vorbit se află două nestemate verzi și una roșie. Ultimele echipe care ajung la ea din cursă vor alege un cufăr, care le va decide soarta din competiție.

Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori, însă un cufăr au primit și surorile Buble.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.