„Suntem foarte fericiți pentru Harry și Meghan. A fost minunat să o cunoaștem pe Meghan și să vedem cât de fericiți sunt împreunp”, a transmis ducesa de Cambridge, în urma anunțului.

De asemenea, regina și prințul Philip au anunțat că sunt încântață și urează cuplului fericire.

Așadar, în primăvara casa regală britanică va sărbători două mari evenimente. Atât nunta roșcovanului cu starul din serialul„ Suits”, cât și venirea pe lume al celui de-al treilea copil al lui Kate și al lui William.

Invictus Games 2017SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Prince Harry și  Meghan Markle vor oferi un interviu diseară, iar mai târziu îșiv or face apariția la palatul Kensington pentru o ședință foto.

„Sunt incredibil de fericiți pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fost mereu o persoană bună și iubitoare. Să o vedem alături de Harry, care are aceleași calită, este o sursă de bucurie pentru noi ca părinți. Le dorim foarte multă fericire și suntem foarte încântați de viitorul lor împreună”, au declarat și părinții actriței, Thomas Markle și Doria Ragland.

Citește și: E oficial! Prințul Harry se însoară! Casa Regală a confirmat logodna. Când va avea loc nunta

Nunta va avea loc în primăvară

E oficial! Prințul Harry se însoară! Casa Regală a confirmat logodna. Acesta va merge la altar, alături de frumoasa actriță americană, Meghan Markle.

Roșcovanul familiei regale a confirmat că s-a logodit cu starul din filmul „Suits”, după un an de relație, iar ea a acceptat fericită.  Nunta urmează să aibă loc chiar în primăvară. Potrivit comunicatului Harry și Meghan s-au logodit la începutul acestei luni. Regina și părinții actriței și-au dat acordul în ceea ce privește relația lor. Cuplul va locui în Nottingham COttage la palatul Kessington.

Citește și: