Concret, J Lo a postat pe Instagram un colaj de fotografii care îi înfățișează atât împreună, privindu-se ochi în ochi cu înțeles, de Sărbători, cu familia reunită (fiecare dintre ei având câte doi copii din relații anterioare), cât și mai multe instantanee în care apare, singur, Alex Rodriguez. Cel mai probabil, ultimele sunt realizate chiar de ea.

J Lo si AlexSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

A postat și un mesaj plin de iubire la adresa celui cu care-și împarte viața de doi ani: ”Doi ani de râsete. Doi ani de distracție, amuzament. Doi ani de aventuri. Doi ani de entuziasm, de creștere, de învățare. De prietenie adevărată”.

”Și atât de multă, iubire!! Mi-ai făcut lumea una mult mai frumoasă și stabilă…”, mai scrie J Lo, comparându-se cu ”o adolescentă care ia totul de la început, din nou și din nou”.

”De fiecare dată când cred că te-am înțeles, mă surprinzi în cele mai minunate moduri, amintindu-mi ce binecuvântată sunt că te-am găsit în acest moment al vieții mele… al vieții noastre… Te iubesc!”, mai scrie cântăreața pe rețeaua de socializare.

De trei ori căsătorită

J Lo a fost căsătorită de trei ori, după ce a fost la un pas de a ajunge la altar cu Ben Affleck: cu Ojani Noa (1997 – 1998), Chris Judd (2001 – 2003) și cu Marc Anthony, tatăl copiilor ei (2004 – 2014).

Alex Rodriguez a fost căsătorit cu Cynthia Scurtis (2002 – 2008), cu care are dopuă fete, Ella și Natasha. De-a lungul timpului, a mai format pereche cu Anne Wojcicki, Cameron Diaz sau Kate Hudson.

Vezi și Cum arata Jennifer Lopez dupa 9 zile de cura, fara zahar, fara carbohidrati

Citește și: