Oana Ciocan a intrat la Survivor în ediția difuzată pe 5 martie și am văzut-o părăsind competiția joi, 14 martie. Ea a fost nominalizată de Ștefania Ștefan, deținătoarea colanului de imunitate, și s-a duelat cu Lola Crudu, nominalizarea de grup. Norocul nu a fost de partea ei, așa că a părăsit reality-show-ul de supraviețuire, iar la ora actuală se află, deja, în brațele iubitului ei, Jador, ținând cont că edițiile Survivor sunt filmate în avans și nu sunt live.

De altfel, acesta a publicat și câteva mesaje cu subînțeles, pe pagina lui de Instagram, în secțiunea Stories. Mai întâi, un link către piesa pe care a lansat-o de curând și care îi este dedicată Oanei, „Aleg dragostea”, după care o poză cu un bilețel pe care era scris un verset biblic (foto în galerie).

„Ioan 15:5 Eu sunt Vița, voi sunteți mlădițele. Cel care rămâne în Mine și în care rămân Eu aduce mult rod. Căci despărțiți de Mine nu puteți face nimic”.

Și Oana s-a grăbit să le arate tuturor fanilor virtuali că relația ei cu Jador e cum nu se poate mai strânsă. După ce a fost eliminată de la Survivor, pe contul ei de Instagram a apărut prima poză oficială, cu ei doi, ca un cuplu (foto în galerie).

oana-ciocan-survivor-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mesajul Oanei Ciocan după eliminarea de la Survivor

Oana Ciocan a rezistat la Survivor All Stars doar două săptămâni. După eliminare, a declarat: ”Vreau să vă mulțumesc tuturor, mă bucur atât de mult că mă aflu aici, chiar dacă am pierdut, mă doare că plec. Nu a fost jocul meu, mă bucur enorm pentru Lola, știu cât a tras.

Îmi pare rău, dar unele povești așa se termină. Trebuie să mă bucur că am fost aici, că am făcut parte din jocul ăsta frumos. Cel mai bun să câștige și să fie albastru, asta îmi doresc”.

Oana Ciocan și Jador s-au logodit la Survivor all Stars

Secvențe unice în episodul 23 al reality-show-ului Survivor, din 6 martie. PRO TV a difuzat momentul în care Jador a cerut-o pe Oana Ciocan de soție. Fostul Faimos, descalificat din concurs, a reapărut în junglă cu un discurs romantic, o scrisoare de dragoste și promisiunea ca își va întemeia o familie cu mulți copii. Reacția Oanei spune totul.

„Am cunoscut-o aici. Trebuia să o cer aici și să aibă în inimă, că e femeia mea. Gata, mă însor. Am și nași, am tot ce vreau eu. Mă pun la casa mea. Nu îmi spune «nu» niciodată. Se comportă cu mine cum se comportă tata cu mama. Fix aceeași chestie. Îmi e rușine să îi spun că o iubesc. Este fata cu care îmi doresc să am copii”, a spus Jador la testimoniale.

Citește și: Scrisoarea cu care Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor. Moment de telenovelă, lacrimi, promisiuni: „Ești singura care a putut să vadă dincolo de Jador”

Citește și: Cine sunt Ana Pal și Oana Ciocan, noile concurente de la Survivor. Iubita lui Jador a intrat în echipa Războinicilor