Astfel, de ziua lui Chris Martin, sărbătorită în 2 martie, actrița Gwyneth Paltrow, care și-a refăcut viața între timp, ea căsătorindu-se cu Brad Falchuk, anul trecut, a postat pe Instagram o urare pentru fostul soț.

În dreptul unei fotografii în care ea, Chris Martin și unul dintre copiii lor, Moses, de 13 ani, apăreau la schi, ea a scris: ”La mulți ani acestui tip amuzant, mereu în căutare de veselie, un geniu al muzicii, care mi l-a dat pe puștiul de la mijloc (și pe Apple, de asemenea). Te iubim!”.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday to this hilarious, joy seeking, musical genius who gave me that guy in the middle there (and apple, too). We ?you #cajm

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Cei doi mai au din căsătoria lor și o fată pe nume Apple, de 15 ani.

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a împlinit 43 de ani. E cu 4 ani mai mic decât fosta sa soție și e implicat de 3 ani într-o relație cu actrița Dakota Johnson, vedeta ”Fifty Shades”, în vârstă de 30 de ani.

Postarea actriței din ”Shakespeare in love” nu a rămas fără ecou. Un fan a scris ceea ce gândea toată lumea: ”Această postare mă face să zâmbesc. Respect!”. Într-adevăr, puțini foști soți reușesc să păstreze o astfel de relație după ce încheie mariajul. Mulți încearcă, dar foarte puțini reușesc.

Vezi și Ce frumoasă e fiica lui Gwyneth Paltrow! A împlinit 15 ani și este copia fidelă a celebrei actrițe

Citește și: