Din această ultimă categorie face parte și Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu. Deși consideră că dragostea trebuie arătată în fiecare zi, cu fiecare ocazie, acesta i-a transmis un mesaj special vedetei de Valentine’s Day.

Și a făcut-o în văzul tuturor, postând pe contul de Instagram un mic montaj constând într-o fotografie cu Mihaela Rădulescu, în timp ce pe fundal se aude melodia ”I kissed a girl”, cântată de Katy Perry.

 

View this post on Instagram

 

I kissed a Girl & I liked it;) #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #drunkinLove

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on

A postat și un comentariu scurt, care spune multe despre el, dar și despre relația dintre cei doi: ”I kissed a Girl & I liked it”, urmat de un emoticon jucăuș, cu un zâmbet și un ochi închis ștrengărește.

”Am sărutat o fată și mi-a plăcut” – e practic punctul de pornire al relației dintre cei doi, care, iată, e departe de a fi doar o aventură sau pură pasiune. Dacă se va transforma vreodată într-o căsătorie doar protagoniștii știu.

Vezi și Mihaela Rădulescu, despre cum a început relația ei cu Felix: ”Nici măcar nu reţinuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon Romanian Chick!”

Citește și: