În plină pandemie de coronavirus, actorul și fostul guvernator şi-a îndemnat fanii să stea acasă şi să se autoizoleze.

„Terminatorul” în vârstă de 72 de ani a publicat pe Instagram o înregistrare video în care oferă informaţii celor care îi urmăresc contul despre cum este bine să reacţioneze la pandemia de coronavirus.

„Este important să staţi acasă pentru că acum este o interdicţie”, a declarat Schwarzenegger aşezat la masa din bucătărie. „Nimeni nu are voie afară”, a continuat vedeta. „Mai ales o persoană de 72 de ani. După 65 de ani nu mai ai voie să ieşi din casă în California, aşa că trebuie să staţi acasă. Asta facem noi. Nu mergem la restaurante, nu mai frecventăm astfel de locuri”, a adăugat actorul în timp ce-şi hrănea cu morcovi animalele de companie, măgăruşul Lulu şi poneiul Whisky.

 

View this post on Instagram

 

‪Stay at home as much as possible. Listen to the experts, ignore the morons (foreheads). We will get through this together.‬

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on


„Mâncăm doar cu Whisky şi cu Lulu, ne simţim bine şi ne distrăm”, a adăugat Schwarzenegger înainte de a-şi îmbrăţişa animalele de companie. „Uitaţi-vă la zâmbetul acesta frumos al ei!”.

„Gata cu restaurantele, uitaţi de toate acestea. Adunări, restaurante, săli de sport, s-a terminat cu ele. Staţi acasă!”, a continuat Schwarzenegger.

Primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, a anunţat duminică faptul că oraşul va închide toate barurile, cluburile de noapte, restaurantele, sălile de sport şi sălile de spectacole în încercarea de a încetini răspândirea coronavirusului.

Vezi și Și ei sunt tot oameni: Un actor de Oscar, prins de furia cumpărăturilor, în plină pandemie de coronavirus!

Citește și: