Ai spune că după 5 ani sentimentele se mai potolesc. Realitatea e că nu au făcut decât să crească, momentele mai puțin frumoase, provocările, nefăcând decât să îi apropie.

”El este omul meu, Fat Frumosul care a venit sa ma salveze si a reusit. Azi se implinesc fix 5 ani de cand mergeam in limuzina pe soseaua Kiseleff, frumos decorata cu steaguri, spre primarie sa ne casatorim. Atunci am zis ca si Bucurestiul e gatit pentru nunta noastra, azi spun ca tot universul e imbracat frumos pentru noi doi.

Am fost tare emotionati cand am zis “da”, iar eu eram atat de fericita incat am uitat toate florile la starea civila. Azi te iubesc si mai mult si astept cu drag sa vad ce ne mai ofera providenta. La multi ani, printul meu! 5 ani de cand in buletin si in suflet sunt dna Clonda”, a scris pe Instagram Gabriela Cristea, postând și un instantaneu cu ea și soțul ei.

 

View this post on Instagram

 

El este omul meu, Fat Frumosul care a venit sa ma salveze si a reusit. Azi se implinesc fix 5 ani de cand mergeam in limuzina pe soseaua Kiseleff, frumos decorata cu steaguri, spre primarie sa ne casatorim. Atunci am zis ca si Bucurestiul e gatit pentru nunta noastra, azi spun ca tot univers e imbracat frumos pentru noi doi. Am fost tare emotionati cand am zis “da”, iar eu eram atat de fericita incat am uitat toate florile la starea civila. Azi te iubesc si mai mult si astept cu drag sa vad ce ne mai ofera providenta. La multi ani, printul meu! 5 ani de cand in buletin si in suflet sunt dna Clonda. @taviclonda #victorienii

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

Nici nu mai contează că aniversarea căsătoriei se întâmplă să fie în plină pandemie de coronavirus. Ce mod mai frumos de a sărbători poate exista decât în familie, în căminul pe care doi oameni care se iubesc l-au clădit zi de zi, clipă de clipă?

Vezi și Cum se protejează Gabriela Cristea de epidemia de coronavirus. ”Noi ne-am hotărât să…”

Citește și: