Gabriela și-a anuțat imediat fanii pe rețeaua de socializare facebook că a devenit mămică și chiar a publicat prima poză cu micuța. Nici reacția lui Tavi nu s-a lăsat mult așteptată. Imediat după ce a devenit tătic a postat pe facebook o imagine cu niște nori, însoțită de mesajul „Cerul Victoriei! #23septembrie”.  Ulterior, acesta a făcut și un mesaj emoționant pe contul lui de instagram. „Azi,23 septembrie,s-a nascut minunea noastra,Victoria,o fetita de nota 10! ✌?❤️?? Nu avem cuvinte sa va spunem ce simtim acum….?Va multumim din suflet pentru toate gandurile curate!”, a spus acesta.

 

„Mami si tu ai adormit….tati vegheaza linistit”, a mai scris Tavi la o altă poză cu Gabriela Cristea și fiica lor.

„Astăzi am trait cel mai important moment din viata noastra, Victoria a venit sa ne umple sufletele cu dragoste. Multumim din suflet dnei dr Oana Moise pentru tot ce a făcut pentru noi. Sotul meu este eroul meu și sunt fericita ca e tatăl fiicei noastre”,  a scris și  Gabi Cristea, sâmbătă,  pe Facebook.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton și prințul William au decis să mai facă un copil

Ce semnificație are numele Victoria

Numele de fata Victoria este de orgine latină și  înseamna victorie, victorios.

Numele Victor si varianta feminina a acestuia Victoria, apar în izvoarele din primele secole ale erei noastre cu mare frecvență alături de nume precum Victoris sau Victorius și pornesc de la verbul de origine latina vinco, vincere care inseamana „a invinge” de unde deriva și numele Vincentiu.

 

Victoria este chiar numele zeiței victoriene in timpul imperiului, unde Victoria Augusti era divinitatea protectoare a împăraților. Persoanele care poartă acest nume sunt sensibile și sincere. Firi empatice, tind să simtă aceleași emoții ca și cei din jur, chiar dacă persoanele cu care intră în contact disimuleaza foarte bine.

Citește și: