Frumoasa prezentatoare TV a public un mesaj emoționant la opt luni de când a venit pe lume cel de-al treilea copil al ei, Tudor Ștefan, care le-a completat perfect familia.

„Ai venit pe neașteptate și acum mă intreb cum am fi putut trăi noi fără tine? Azi, 8 luni de bucurie pură, alături de voi 3!! La mulți ani, Tudor cel Vesel!”, a scris Mirela la o imagine cu fiul ei cel mic.

 

 

View this post on Instagram

 

Ai venit pe neasteptate si acum ma intreb cum am fi putut trai noi fara tine? Azi, 8 luni de bucurie pura, alaturi de voi 3!! La multi ani, Tudor cel Vesel!! ??? #mirelavaida #happymom #momof3 #mylife #mykids #family #8months #tudor #mylittleboy?

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

Tudor Ștefan a venit pe lume pe 10 aprilie și a primit nota 10 la naștere. De când familia Mirelei Vaida s-a mărit i-a venit în ajutor soacra, iar vedeta TV se înțelege de minune cu ea, iar glumele dintre ele fac deliciul internetului.

Mesajul emoționant făcut de Mirela Vaida la 8 luni de când a devenit mămică pentru a treia oarăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mama lui Alexandru, care a fost profesoare,  a ieşit recent la pensie şi s-a mutat de la Cluj la București să o ajute pe Mirela Vaida cu creșterea copiilor. În urmă cu ceva timp, cele două au dat startul înțepăturilor amuzante în mediul online, care fac deliciul fanilor, iar  aceasta a scris chiar și pe blogul Mirelei.

„Scrie şi mă face de râs, dă din casă. Titza (n.r.- așa își alintă soacra) înfluenceriţa face nişte mâncăruri foarte bune, d-astea ardeleneşti, bagă şuncă, brânză, cârnaţi, spaima colesterolului, murături, cum se face. Îmi face curat, are grijă de copilul cel mic. Este un ajutor de nădejde, avem doar o lună împreună, întrebaţi-mă peste şase luni cum mai este. Mi-a spus să-i spun dacă nu-mi convine ceva la ea. A zis că nu vrea să fie persoană publică”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

 

Mirela și Alexandru Vaida mai au împreună doi copii, Vladimir și Carla, iar fetița a moștenit trăsăturile mamei și e incredibil de frumoasă. Cu părul lung și creț, cu o privire jucăușă și cu un chip ca de înger,Carla pare o prințesă din povești.

„O prințesa frumoasă ca mami!”, „Frumoși copilași”, „Fetița are… atitudine, seamănă cu mami, să nu mai zici ca nu seamănă cu tine niciunul.E leită tu, vă pup și vă iubesc mult”, „Ce mare a crescut”, au scris fanii.

Citește și: