Florin Piersic  a ajuns luni dimineață la spital, acuzând dureri la piciorul drept. Însă, cu toate acestea, marele actor a făcut un mesaj emoționant pentru mama lui care era născută în această zi mare, de Buna Vestire.

 

„Astazi este 25 martie, Buna Vestire. Sfanta mea mama, s-a nascut acum 112 ani. Mi-e tare dor de tine, mamă! Aseara m-am intalnit cu doi foarte dragi prieteni de o viață, Nicole si Avik Assif, veniti din Israel, oameni care si-au facut studiile in Romania cu multi, multi ani in urmă si, pe care părinții mei i-au primit in casa lor ca pe niste copii ai lor. Va dati seama ce amintiri am eu cu ei? Va iubesc dragii mei si va mulțumesc pentru prietenia voastra!”, a postat Florin, alături de o imagine în care apare cu un prieten.

 

Florin Piersic a ajuns dimineață la spital

Florin Piersic, însoţit de o altă persoană, ar fi ajuns de urgență la o clinică privată pentru a face investigaţii suplimentare, după ce a acuzat dureri la piciorul drept. Actorul a fost văzut în fața clinicii și se deplasa cu greu.

Deși a ajuns la venerabila vârstă de 83 de ani și nu-și arată deloc vârstă, fiind încă foarte active și putând fi încă urmărit pe scenă, bătrânețea se apre că își spune cuvântul. Maestrul a coborât cu greutate din mașină, problemele la picior fiind vizibile. Urmează ca medicii să stabilească ce afecțiune i-a creat necazuri marelui actor în ultimul timp.

Citește și: