Vlad Gherman nu a ascuns faptul că este devastat de faptul că nu se va mai trezi în fiecare dimineață alături de fata cu care a împărțit și bune și rele în ultimul deceniu. El a început să facă și un jurnal pe contul său de Youtube în care vorbește despre întreaga experiență și cât de mult îl afectează separarea.

Consecințele despărțirii se văd atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic. După despărțire, el a început să meargă la psiholog. Lipsa Cristinei l-a făcut să nu mai aibă poftă de mâncare, ceea ce a dus la pierderea a 7 kilograme, în mai puțin de o săptămână. Mai mult, Vlad și-a strâns lucrurile și a plecat din casa în care locuia cu Cristina. El și-a găsit acum un apartament nou, în care stă cu chirie și din păcate și ziua lui l-a prins despărțit de Cristina Ciobănașu. Vlad a împlinit 28 de ani, iar acesta recunoaște că emoțiile l-au copleșit.

„Anul acesta am sarbatorit ziua mea peste tot; in toate casele si cu toate familiile, inclusiv cea de pe platourile de filmare. A fost o aniversare care s-a simtit cu totul si cu totul altfel…iar emotiile m-au coplesit pana la lacrimi.
Acesta sunt eu: un adult zambind ca un copil la toti cei pe care ii iubeste si care au stiut in fiecare an sa ii ofere clipe de neuitat, ca cea surprinsa in poza asta!”, a scris Vlad, la o imagine cu el, în care ține un tort în mâini.

Deși încearcă să pară tare, Vlad e încă afectat de despărțire. Recent, pe contul lui de Instagram, Vlad Gherman a postat o fotografie cu el de la filmări, însoțită de câteva versuri triste în limba engleză. Cu zâmbetul pe buze, actorul susține că s-a săturat de cântecele de dragoste, dar mai ales, de lacrimi.

„Sunt sătul de cântece de dragoste / Sătul de lacrimi/ Am terminat cu speranța că tu încă ai fi fost aici / Am zis că m-am săturat de cântece de dragoste, sunt atât de supărat și domol”, sunt câteva dintre versurile postate de Vlad.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)

Vlad Gherman s-a mutat în casă nouă

Vlad Gherman a realizat un vlog în care le-a prezentat fanilor apartamentul în care s-a mutat recent. Actorul a postat pe YouTube imagini cu apartamentul în care s-a mutat, înainte și după ce l-a decorat:.

„Haideți în dormitorul matrimonial, deși sunt burlac. E frumos, minimalist”, a spus zâmbind fostul iubit al Cristinei Ciobănașu.

„Îmi place că sunteți martorii acestui eveniment important din viața mea și am vrut să vedeți cum arată apartamentul acum, când abia am luat cheile și o să vedeți și transformarea, pentru că toată săptămâna voi munci aici”, a mărturisit Vlad Gherman, înainte de a începe decorarea apartamentului.

Vlad Gherman le-a prezentat fanilor și rezultatul finit, după ce a făcut curățenie și a adus decorațiuni în apartament: „A fost o adevărată plăcere să amenajaz acest apartament”, a spus actorul din serialul „Adela”.

Însă, de departe, un detaliu le-a atras atenția fanilor. Deși are inima frântă, Vlad se dovedește a fi un romantic incurabil și și-a umplut casa cu fel de fel de luminițe calde, mai ales în dormitor, transformându-și astfel locuința într-un loc foarte primitor.

Vlad și Cristina Ciobănașu au anunțat la începutul lunii februarie că își spun „Adio” după nouă ani de relație, dar vor continua să lucreze împreună pe plan profesional. Cristina a precizat că motivul pentru care se despart este pentru că în pandemie au reușit să-și dea seama că ei își doresc, de fapt, lucruri diferite.

“Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Criss și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni,” a completat și Cristina despre despărțirea de Vlad Gherman.

Citește și:

S-a scris că a ținut cele mai drastice diete și că așa a reușit să ajungă la talia din liceu. Nimic nu e adevărat: ”NU țin cură de slăbire!”. Adda are totuși un secret

S-a scris că a ținut cele mai drastice diete și că așa a reușit să ajungă la talia din liceu. Nimic nu e adevărat: ”NU țin cură de slăbire!”. Adda are totuși un secret