Cei doi au fost eliminați din cel mai dur reality show și s-au despărțit, cu lacrimi în ochi, de colegii lor. „Suntem super obosiţi, şi fizic şi psihic!”, a mãrturisit Ana Morodan, care a mai completat: „Oricare dintre voi ar câştiga Asia Express – Drumul Elefantului ar fi mai mult decât merituos, sunteţi nişte super-eroi. Am fost foarte onoraţi cã am fost aici împreunã cu voi!”.

Mesajul emoționant al lui Teleșpan, după ce el și Ana Morodan au fost eliminați de la Asia Express. A fost la un pas de moarte: „Ni s-a comunicat că șansele să supraviețuiesc sunt minime...”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În urma eliminării, Teleșpan a făcut un anunț emoționant, în care a recunoscut că a fost de două ori la un pas de moarte și medicii i-au spus că nu va supraviețui mai mult de 48 de ore, dar de fiecare dată s-a dovedit a fi un luptător. Asta s-a văzut și în show-ul Asia Express, de unde au plecat abia înainte de semifinală. Și dacă la început, Teleșpan și Morodan erau considerați cei mai nesuferiți concurenți, în cele din urmă au reușit să cucerească admirația publicului, mulți fiind supărați chiar că nu-i vor mai vedea în concurs.

Adrian Teleșpan s-a născut prematur

„Eu, când m-am născut, arătam ca Dalai Lama, dar cu cearcăne, un fel de Yoda cu retard. Sentimentul pe care cred că oamenii îl aveau atunci când mă vedeau era că voiau să mă salveze în timp ce fugeau de mine. Am venit pe lume prematur, la 6 luni și 3 săptămâni, cu o greutate de vreo 1,7 kg și am avut un fel de hidrocefalie (asta, vizual, s-ar traduce că eram jumate cap, jumate restul…), iar medicul care a asistat-o pe maică-mea la naștere mi-a dat maxim 48 de ore. Bunică-mea, Nela Iacob din sat Dângești, comuna Berislăvești, județul Vălcea, nu a fost de acord cu treaba asta, în sensul în care s-a uitat la medic și, pe scurt, i-a zis: “Beși! Copilul va trăi!”. Mi-a zis copilul, pentru că încă nu fusesem botezat creștinește cu superbul nume Adrian Malvinus. Da, Malvinus.  Așa, în fine. Să nu uit. M-am născut într-o duminică și cred că de asta sunt făcut pentru odihnă. Am stat vreo 6 săptămâni în incubator și dup-aia am plecat acasă cu bunică-mea care m-a crescut până la 4 ani. La 4 ani am fost relocat cu părinții mei. Treaba asta mi-a priit atât de mult, încât la 4 ani jumate am făcut meningită, moment în care ni s-a comunicat că șansele să supraviețuiesc sunt minime. Din nou, a venit bunică-mea, s-a internat cu mine în spital și m-a legănat pe piept cât a fost nevoie. Am supraviețuit și de data asta”, a mărturisit  Adrian.

Adrian Teleșpan și Morodan, prieteni la cataramă

Iar în stilul caracteristic acesta a povestit o întâmplare din copilărie, când se ducea îmbrăcat la patru ace la o nuntă, dar pe drum a căzut într-un wc, precizând că de acolo i se trage norocul. Mai mult, el a precizat că e foarte norocos că are  lângă el  o prietenă cum e Morodan.

„Se spune că ai noroc dacă, întâmplător, calci în rahat. Gândiți-vă cum e să intri cu tot piciorul. Unde vreau eu să ajung cu povestea asta e că sunt foarte norocos. De mic. Mie mi se întâmplă chestii geniale. Le atrag cumva. Și tot așa am ajuns și să particip la Asia Express Romania, printr-un noroc chior și grație lui Morodan, (…) pe ea au vrut-o producătorii, iar ea, dintre toți, m-a ales pe mine. Noroc. Nu știu dacă ați remarcat, dar am înjurat puțin în emisiune. Așa, cât de cât, omenește… (…) Am înjurat, pentru că la fața locului, nu am înțeles ce trăiesc. Abia acum, uitându-mă la televizor, văd că mi-am trăit, în continuare, norocul. Norocul de a trăi o experiență de care nu au mulți parte, norocul de a o trăi alături de Morodan, norocul de a-mi împărți simțul umorului cu niște milioane de oameni. Așa că, draga Norocule, îți dedic ție această experiență și mă bucur că o să trăim împreună cât om sta pe aici! Și, te rog sincer, aș vrea ca, de acum înainte, să mă bazez pe noi doi, nu doar pe tine! Luv!”, a mai spus Teleșpan.

Citește și: