Charlotte, fiica fostului agent James Bond, s-a stins din viață la doar 42 de ani, pe 28 iunie 2013, după o luptă lungă cu cancerul ovarian, boală care a răpus-o și pe mama ei, Cassandra Harris, prima soție a lui Pierce.

Actrița Cassandra Harris  a murit în 1991 când avea 43 de ani, fiind căsătorită de 11 ani cu Pierce, iar  îndrăgitul actor  i-a adoptat pe Charlotte și fratele ei, Christopher , copiii soției sale, pe care  aceasta îi avea din căsnicia cu  Dermot Harris.

 

View this post on Instagram

 

Beautiful father and daughter ❤️❤️❤️ #PierceBrosnan #CharlotteBrosnan #fatheranddaughter #family

A post shared by 𝒥𝓊𝓁𝒾𝒶 (@piercebrosnan_rusfan) on

Pierce i-a iubit foarte mult pe cei doi și a avut grijă de ei ca de proprii lui copii.  Mai mult, Pierce și Cassandra mai au un fiu împreună, Sean (36 de ani).  Acesta este tatăl unei fetițe, pe nume Marley May, și  este căsătorit cu producătoarea de film, Sanja Banic.

 

Fostul agent James Bond se gândește zilnic la prima lui soție și la fiica sa și nu le-a uitat nicio clipă. Drept dovadă, el a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare la 7 ani de la dispariția lui Charlotte.

„Aici se uită la tine, copile … în amintirea lui Charlotte și la mulți ani pentru draga mea  Marley May”, a scris Pierce alături de o imagine realizată de actuala lui soție, Keely Shaye Smith, pe terasa casei lor din Hawaii.

 

Charlotte s-a măritat în mare secret cu iubirea vieții ei, Alex Smith, cu doar câteva zile înainte să moară. Cei doi aveau împreună doi copii, Isabella și Lucas.

 

 

View this post on Instagram

 

Forever gorgeous! ♥️♥️ #charlottebrosnan #piercebrosnan

A post shared by @ eef95 on