Pentru a marca acest eveniment, vedeta TV a făcut o postare emoționanată pe contul ei de facebook, unde a postat și o imagine de la nunta ei cu Răzvan Văcăroiu.  „ Astăzi aniversam ziua căsătoriei noastre. De 21 de ani ne ținem de mână și încă descoperim ce înseamnă o căsnicie..o călătorie minunată în doi, uneori deloc ușoară, dar urmând mereu același drum, cu dragoste! Mulțumesc pentru ca m-ai ales pe mine! La mulți ani!”, a scris aceasta.

Cei doi au o poveste de dragoste incredibilă. S-au cunoscut la o slujbă de Înviere, în aceeași biserică unde Iuliana a fost și botezată. S-au căsătorit de tineri. Răzvan lucra la Câmpina și au decis să se mute la București și să își clădească o familie împreună, ceea ce au și făcut. EI au împreună un băiețel, pe nume Tudor, în vârstă de șapte ani.

“Eu l-am cerut de soț! Discutasem mai de mult despre asta. El mi-a oferit și un inel de logodnă. I-am spus că pe data de 9 iunie mergem la nuntă! El m-a întrebat curios la ce nuntă mergem? I-am răspuns simplu: la a noastră!”, a mărturisit Iuliana, într-un interviu mai vechi, când aceasta a dezvăluit că cea mai mare dorință a ei este ca mariajul lor să dureze pentru toată viața. De asemenea, ea a recunoscut că și-ar dori să mai devină o dată mamă.

Citește și: