Nicholas Medforth-Mills a vrut să împărtășească cu toată lumea bucuria ce are loc astăzi în casa lui și a făcut public un mesaj emoționant pentru Alina, în care vorbește foarte frumos despre ea, spunând că îi este nu doar iubită, ci și prietenă și sfătuitoare.

„Astăzi, 26 ianuarie, cea mai importantă persoană din viaţa mea, Alina, împlineşte 30 de ani. Îi doresc multă sănătate, zâmbete în fiecare zi şi dorinţe îndeplinite. Mă bucur enorm să am alături o persoană aşa cum mi-am dorit, o persoană care îmi este în acelaşi timp iubită, prietenă şi sfătuitoare. Sunt fericit să o susțin în toate aventurile și provocările vieţii și să împărtășim împreună toate momentele fericite. La mulţi ani, Alina!”.

 

Fostului principe Nicolae se căsătorește în această vară cu Alina

Mesajul fostului Principe  a strâns sute de share-uri și de comentarii, demonstrând încă o dată că Nicolae se bucură de popularitate în continuare. Fostul Principe Nicolae rămâne unul dintre cei mai controversați membrii ai casei regale.  Acesta a anunțat când a venit să-și ia rămas bun de la bunicul lui  la Palatul Regal că se va căsători în vară cu frumoasa Alina Maria Binder, așa cum a promis, “chiar dacă între timp a survenit decesul Regelui Mihai” .

 

În luna august, anul trecut, Nicholas Michael Medforth-Mills, așa cum este cunoscut în prezent, a anunțat că s-a logodit cu frumoasa lui iubită, Alina Maria Binder (29 de ani), la doi ani după ce i s-a retras titlu de Princepele Nicolae al României, că urmează să facă nunta în vara anului 2018. Decizia lui a fost  lăudată de însuși Regele Mihai,  iar Radu Enache, avocatul fostului principe, a declarat pentru revista „Taifasuri”că Nicolae nu este doar logodit cu Alina, ci căsătoriți în secret, iar în vara aceasta va avea loc ceremonia religioasă și petrecerea.

”Cererea în căsătorie avusese loc în luna iulie, în timpul unei vacanțe pe care cei doi îndrăgostiți au petrecut-o în Cronwall, în Marea Britanie. Prințul i-a oferit iubitei sale un inel cu safir și diamante, apoi a avut loc și cununia civilă, Alina Binder devenind Medforth-Mills”, a spus avocatul Radu Enache.

Citește și: