Corina Caragea este printre puținele vedete statornice la locul de muncă. Frumoasa brunetă, care prezintă știrile din Sport, la PRO TV, mai are puțin și face majoratul la această televiziune. Corina Caragea a împlinit, momentan, 17 ani de PRO TV și a publicat, pe Instagram, imagini de la debut, până în prezent.

Mesajul Corinei Caragea după 17 ani de PRO TV

„Acum fix 17 ani am pășit în PRO TV. I-am adunat în 90 de secunde postate în linkul din BIO. Tot ca 90 de secunde mi se pare că au trecut acești 17 ani. În filmuleț vedeți primul meu jurnal. Eu nu știu cine e fata care prezintă. Avea o voce ciudată, freză și mai ciudată și un zâmbet până după urechi, menit să îi mascheze emoțiile. Noroc cu domnul brunețel de lângă ea, simpatic și glumeț”, a scris Corina Caragea în dreptul imaginilor care o arată de la debutul pe sticlă și până azi.

Cum a ajuns Corina Caragea să lucreze la PRO TV

În cadrul unei întâlniri cu studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din București, Corina Caragea a dezvăluit cum a intrat în televiziune și cum a trecut de la Realitatea TV, la PRO TV. „M-am prezentat la un casting. Eram anul întâi la FJSC și îmi doream foarte mult să intru în televiziune. A fost un casting la Realitatea TV pentru prezentatori de știri. Un prieten mi-a făcut CV. Eu nu am crezut că am să șanse să intru. M-am gândit că va veni foarte multă lume și că nu voi fi tocmai eu printre aleși. Am rămas eu și Simona Pătruleasa, iar ei au considerat ca sunt bună pentru știrile din sport. După o perioadă m-a sunat actualul meu șef, Costi Mocanu. Eu am crezut că e o farsă, dar nu a fost așa. Și după șase luni am ajuns la PRO TV”, a declarat Corina Caragea.

corina-caragea-15SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Citește și: Corina Caragea, ironică: „Eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos”. Ce a înfuriat-o pe vedetă

Citește și: Ce soră frumoasă are Corina Caragea!