Deși s-au stabilit în SUA, împreună cu fiul lor Archie Harrison, ei au reluat legătura cu fanii lor din Marea Britanie și întreaga lume, postând un nou filmuleț emoționant  cu micuțul Archie de la primul său aniversare.

Prințul Harry  a trecut în spatele camerei de filmat pentru a-i filma pe Meghan și Archie, în timp ce ducesa îi citește fiului lor din cartea lui preferată, iar băiețelul pare foarte vesel și încântat.

Filmulețul a fost postat pe pagina de instagram a organizației britanice Save the Children pentru a ajuta la strângerea de bani pentru filiala britanică a organizației pe fondul pandemiei coronavirusului.

Dacă până acum ducii de Sussex au fost foarte protectivi cu Archie de la nașterea lui și au încercat să-l țină departe de atenția publicului, un expert regal susține că prin noul clip Meghan și Harry au încercat să transmită un mesaj secret,  acela că vor avea o abordare mai deschisă de acum încolo față de fani.

„A fost prima aniversare a lui Archie. Un video fermecător a fost făcut public de părinții protectori și acesta marchează o abordare mult mai deschisă a lui Harry și a lui Meghan. Video-ul, postat de Save the Chinldren pe pagina de Instagram care sprijină o campanie pentru ajutorarea copiilor și a famililor în timpul pandemiei de coronavirus, a fost o încântare”,  a declart expertul regal Richard Fitzwilliams.

„Fanii lor vor fi încântați și vor vedea, de asemenea, cum este tatăl său Archie.Este minunat să vezi că Meghan și Archie s-au distrat așa bine cu  povestea Duck! Rabbit!,  într-un mod atât de relaxat”, a mai adăugat acesta.

Ducii de Sussex au acceptat invitația reginei la Balmoral

În ciuda deciziei lui Meghan și a lui Harry de a renunța la rolul de seniori regali, ei sunt în continuare membrii îndrăgiți ai familiei Windsor, așa cum au arătat și urările pentru ziua lui Archie de la rudele regale.

Fitzwilliams subliniază încă o dată că noul filmuleț poate fi un semn că Meghan și Harry vor fi mult mai relaxați prin a-ți ține pe Archie în contact cu lumea în viitor.

 

„Sussexii sunt în continuare membrii ai familiei regale. Înțelegerea lor stabilită cu regina la Sandringham va expira peste un an  Regina, prințul Charles, William și Kate i-au transmis cele mai frumoase urări lui Archie prin intermediul rețelelor de socializare și de asemenea mențin legătură, în privat”, a mai adăugat expertul.

 

Meghan și prințul Harry sunt așteptați să revină în luna iunie în Marea Britanie pentru a sărbători oficial aniversarea reginei.

Mai mult, după ce se va ridica izolarea, tânărul cuplu a acceptat și invitația reginei de a o vizita la Balmoral în vara aceasta, semn că relația lor cu regina este una foarte bună.

 

Citește și: