Despre Alina Sorescu (35 de ani) și soțul ei, Alex Ciucu, s-a tot scris anul trecut că ar fi la un pas de divorț, după ce designerul a fost surprins alături de o blondă, despre care s-a scris că ar fi fost prietenă cu Alina. Însă, cei doi soți au negat zvonurile apărute, iar Alina a preferat să păstreze discreția și să nu comenteze. Mesajul ei din ultimele zile ale anului i-a pus însă pe mulți pe gânduri.

Mulți ar fi crezut că anul 2021 nu a fost unul de bun augur pentru Alina Sorescu, având în vedere că a fost în atenția presei mai tot anul din cauza zvonurilor de divorț și toate publicațiile i-au analizat căsnicia. Însă, mesajul publicat de Alina pe 30 decembrie a închis gurile tuturor. Frumoasa artistă a mărturisit că a avut un an foarte bun, lăsând de înțeles că totul este bine în viața ei.

„De ceva timp tot spun la sfarsitul anului ca cel care se incheie a fost cel mai bun. Asta spun si acum. Chiar am mers din bine in mai bine; am urcat treapta cu treapta cu fiecare an 💪. #piciilusoreasca a devenit brandul la care visam, m-ati vazut peste tot, iar comunitatile mele online au crescut frumos cu toata daruirea de care ma stiti capabila. Va multumesc pentru fidelitate si va pregatesc multe proiecte si in 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣!”, a scris Alina după ce și-a petrecut ziua alături de familia ei, ea publicând o imagine cu fetițele ei în care acestea decorează casa de turtă dulce.

271138032_4747416781968350_5305422175165777943_n (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Alina Sorescu și Alexandru sunt căsătoriți din 2010

Alina și Alexandru s-au căsătorit în 2010, iar în ultimii ani au apărut în presă că acesta ar fi infidel și că divorțul ar fi inevitabil. Cu toate acestea, relația celor doi a rezistat, contrar a ceea ce credeau alți. În 2020, apăruseră zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, iar atunci Alina Sorescu a intrat în direct în emsiunea „Vorbește lumea” și a negat că ar fi vorba despre așa ceva, declarând chiar că a sărbătorit cu soțul ei 10 ani de căsnicie și că a primit un inel cu diamant. Între ei există o diferență de vârstă de 10 ani și au împreună două fete, Elena Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, venită pe lume pe 20 aprilie 2016.

Deși Alexandru Ciucu a declarat că nu se pune problema de un divorț, lunile trecute, Alina a nu a negat și nici nu a confirmat zvonurile, ca în dățile trecute. Mai mult, la începutul lunii septembrie, frumoasa cântăreață a șters toate pozele cu soțul ei de pe rețelele de socializare, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că cei doi s-au despărțit, alimentând zvonurile privind probleme pe care le au cei doi în mariaj.

Soțul Alinei Sorescu a fost surprins anul trecut în compania unei alte femei, de aici și suspiciunile privind o eventuală ruptură între el și Alina Sorescu. Fotografiile în care el era împreună cu o blondă și se îndreptau spre apartamentul ei au venit ca un șoc pentru fani. Soțul artistei a negat cu vehemență faptul că ar exista vreo relație între el și femeia cu care a fost surprins.

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. În ultima zi de festival, le-a făcut cunoștință Cătălin Botezatu, după ce Alexandru Ciucu se arătase interesat de Alina Sorescu.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea la un moment dat cântăreața.

Citește și:

Unde și-au petrecut sărbătorile de iarnă Răzvan Simion și Daliana? Par mai îndrăgostiți ca oricând

Cătălin Botezatu, despre cele mai mari regrete din viața lui: „Am crescut foarte multe fete, femei, și s-a ales de cele mai multe ori praful! Nu înseamnă că nu sunt implicat într-o relație”