Vedeta a făcut dezvăluiri neștiute despre băiețel, într-un mesaj foarte sensibil care le-a emoționat până la lacrimi pe mămici.  Adela și Radu chiar au o minune de băiețel.

 

„Măi, gălușcă, vezi că erai mic cât un pui de șoricel! Și, acum, ne cerți că nu ne ținem de cuvânt, că mergem prea tare cu mașina, că nu dăm de mâncare la cățeluși pe strada și îl ameninți pe tati că te superi tare pe el dacă mai fumează.
Nu vrei să îmbătrânească Ciu, de teamă că o să moară, și ne asiguri că speli tu pe jos dacă face pipi pe covor, numai să îl mai lasăm câteva momente cu noi pe canapea.
Mă mângâi când sunt tristă și îi cânți lui Andrei cântecelul lui preferat atunci când plânge. Ți-ai dorit un tort cu multe personaje să poți să le dai și prietenilor tăi câte unul, “să fie și ei fericiți”. Desi, știu cât iubești costumele tale de supereroi, i l-ai făcut cadou pe cel de „Bufnita” Sophiei. Nu ai putut să dormi de fericire pentru asta.
Ești o minune de băiețel! Ești mai bun decât am fost sau vom fi noi vreodată. Iartă-ne când suntem nedrepți…
Te iubim de nici nu există cuvinte să iți spunem! La mulți ani, iubirea noastră!”, a scris Adela pe Instragram alături de o poză cu Alexandru bebeluș.

 

CItește și: