Într-un interviu publicat ieri, 23 martie, Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a povestit mai multe despre cum îi era viața alături de artist, dar și despre dificultățile întâmpinate, odată cu pierderea jumătății sale.

Soția lui Nosfe: „Eu am trăit și am simțit absolutul, în ceea ce privește iubirea”

Soția lui Nosfe, care mărturisește că ea crede în suflete pereche, povestește că între ei doi a fost o dragoste cum nu a mai întâlnit și nici nu crede că va mai întâlni vreodată.

„Îmi este foarte teamă că nu-i voi mai putea oferi lui Iris (nr: fetiței cuplului) niciodată în viața asta prezența masculină în viața ei, pentru că eu am trăit și am simțit absolutul în ceea ce privește iubirea între 2 persoane”.

Interviul a fost susținut de Mihai Morar și în contextul în care astăzi se lansează ultimul album al lui Nosfe, numit Underdog.

„Soțului meu nu i-a fost acordată nicio șansă” – Underdog, ultimul album al artistului

Întrebată legat de numele ales pentru ultimul album al lui Nosfe, Mădălina a explicat denumirea: Underdog este un termen pe care îl atribui celui cu mai puține șanse într-o competiție.
Iar Nosfe, explică soția lui, s-a simțit toată cariera muzicală ca un underdog, ca un om căruia din start i s-a pus statutul de pierzător ca etichetă.

În ciuda statutului de underdog, cei care poartă această etichetă ajung să demonstreze că pot, să surprindă pe toată lumea cu rezultatele lor.

Tot despre noul album, Mădălina spune că multe dintre melodiile ce vor fi lansate astăzi sunt ca un testament, multe dintre verbele folosite în versurile lui Nosfe fiind la trecut.

Mădălina și Nosfe s-au cunoscut într-o corporație

Cei doi s-au cunoscut și îndrăgostit pe vremea când lucrau împreună într-o corporație și au evoluat în carieră împreună, ajungând să ocupe posturi de conducere.

„Tot ceea ce s-a întâmplat în viața mea a fost ca să mă pregătească pentru acest moment”

Întrebată de gazdă dacă e susținătoarea ideii că „Dumnezeu îți dă cât poți duce”, Mădălina răspunde:

„Eu cred că Dumnezeu dă tuturor și cred că depinde de capacitatea noastră de a înțelege lecțiile pe care le trăim și felul în care alegem să le învățăm.

Eu cred că este o înțelegere între mine și Dumnezeu, ca eu să trec prin aceste etape, pentru a-mi dezvolta spiritualitatea și credința, pentru a-mi îndeplini scopul pentru care sunt aici”.

Nosfe nu a fost doar Darius, a fost proiectul amândurora

În podcast, Mădălina explică cum, alături de Iris, „Nosfe” a fost proiectul soțului ei împreună cu ea, la acesta lucrând amândoi.

Întrebată de-a lungul timpului legat de faptul că s-a pus pe locul doi în carieră și s-a așezat în umbra soțului său, soția lui Darius explică:

„Eu nu m-am dat la o parte. Noi am ales împreună să construim acest proiect.
Darius și-a dat demisia când eu eram însărcinată în 3 sau 4 luni și am trăit doar din venitul meu, până când el a început să producă financiar”
Deciziile astea au fost luate de mine. I-am spus să-și dea demisia și i-am spus că o să ne descurcăm și o să fie bine”.

„Viața unui om în niciun caz nu trebuie definită în funcție de moartea acestuia”

Întrebată de Mihai Morar despre speculațiile legate de moartea lui Darius:

„Una dintre cele mai greșite întrebări pe care ni le punem în astfel de situații este . .
Motivele fizice însă nu am încercat niciodată să le aflu cu adevărat, pentru că.. Ok, le aflu. Și? El este în același loc.
Consider că viața unui om în niciun caz nu trebuie definită în funcție de moartea acestuia”.

„N-a fost dragoste la prima vedere. Nu din partea mea”

În continuare, Mădălina povestește că nu a fost deloc atrasă fizic de Darius, la început.

„În momentul în care ne-am cunoscut, mie nu mi-a plăcut. Nu-mi plăceau bărbații cu ochii albaștri.
M-am îndrăgostit de el după o discuție de șase ore cu el. M-am îndrăgostit de sufletul lui, apoi am învățat să iubesc și fizicul.
El nu a avut niciun pic de răutate în el. Deloc”.

Ulterior însă, își lăsau bilețele de dragoste și scrisori, își scriau mesaje pe oglinda din baie sau își transmiteau unul altuia sentimentele scriind mesaje cu lego.
Acest comportament a continuat pe tot parcursul relației lor.

„Noi ne-am dorit ca ce am simțit la început unul pentru celălalt să nu se estompeze niciodată. Și atunci am făcut lucruri de genul ăsta și nu am permis ca îndrăgosteala aia dintre 2 adolescenți să nu dispară niciodată”.

„Darius a fost și este, pentru mine, bărbatul perfect”

Vorbind despre ideea de a avea vreodată pe altcineva, Mădălina explică că nu vede posibil acest scenariu acum.

„Darius a fost și este, pentru mine, bărbatul perfect. Nu pot să accept mai puțin. Eu și Darius am fost și suntem suflete pereche”.

„Când l-am cunoscut, mi-a spus că el o să moară tânăr”

Amintindu-și despre Nosfe la început, soția sa spune că soțul ei i-a spus în trecut că el avea să moară tânăr, la cel mult 50 de ani.

Recent, ea a găsit și un mesaj în telefon: „Eu le spun tuturor că eu voi muri tânăr. În fine, un nebun…”.

Iris, fetița lui Darius și a Mădălinei, a simțit că s-a întâmplat ceva cu tatăl ei

Întrebată de Mihai Morar cum a abordat situația dificilă cu copilul lor, ea explică că a preferat înainte de orice să fie sinceră și să îi spună celei mici tot adevărul.

„Eu consider că unul dintre cele mai urâte lucruri este minciuna, chiar și atunci când încercăm să protejăm.
Iris oricum a simțit. În dimineața următoare serii în care s-a întâmplat, ea era la o prietenă. Cerea întruna să meargă acasă, că s-a întâmplat ceva cu tati”.

În prezent, Mădălina Crețan și fiica sa au parte de terapie, pentru a putea merge înainte după moartea rapperului Nosfe.