Medicii au decis să limiteze vizitele la Florin Busuioc, întrucât acesta se află încă la Terapie Intensivă, iar starea lui nu s-a îmbunătățit. În plus, doctorii vorbesc despre o nouă operație pe inimă. Aceștia să-i gândesc să-i pună încă un stent.

Toți prietenii marelui prezentator TV se roagă pentru acesta să se facă bine cât mai repede și să revină pe micul ecran. Așadar, Busu, aflat pe pat de spital,  a primit un mesaj emoționat de la fosta mare dansatoare Cornelia Patrichi. ”Busu, mâine dimineaţă vreau să te văd pe post (chiar dacă uneori băteai „apa-n piuă „). Trezeşte-te cât mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte! Toţi vrem o vreme splendidă pentru tine!”, a scris pe Facebook Cornelia, alături  de un o știre cu noi detalii despre starea marelui actor.

Citește și: Cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la „Vorbește lumea”. Mesajul îndrăgitei prezentoare TV: „ Nu există răzbunare mai mare”

Florin Busuioc a suferit un infarct

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic marţi, 6 noiembrie, în jurul orei 21.30, după un spectacol la Filarmonica din Craiova. Actorul jucase într-o piesă de teatru, iar la finalul spectacolului a spus că nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Şase apeluri s-au dat, unul după altul.  Medicii de la SMURD au venit la locul incidentului și au reuşit să-l resusciteze.  După ce pacientul a ajuns la Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean din Craiova, medicii au stabilit că trebuie de urgenţă operat. Florin Busuioc a fost transferat miercuri cu un elicopter SMURD la  Spitalul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din Fundeni. 

 

Citește și: