Fiica cea mare a actriței premiate cu Oscar, Mamie, va deveni mămică pentru prima dată la 35 de ani. Aceasta formează un cuplu cu producătorul și scriitorul Mehar Sethi. Vestea despre sarcina fiicei lui Meryl Strepp a fost confirmată de reprezentantul lui Mamie Gummer, Alissa Vradenburg.

 

Gummer este al doilea copil al lui Meryl cu soțul ei, Don Gummer, ea fiind prima fiică a cuplului. Meryl Streep mai are alți trei copii cu soțul ei, Don Gummer: Henry Wolfe, de 39 de ani, Grace, de 32 de ani, și Louise, de 27 de ani.

Mamie Gummer seamana perfect cu mama ei, celebra Meryl StreepSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mamie seamănă foarte bine cu mama ei

Mamie s-a logodit în august cu producătorul Mehar Sethi. Ea a mai  fost căsătorită, timp de doi ani, cu actorul Benjamin Walker, de care s-a despărțit în  2013.
Mamie seamănă perfect cu mama ei. Ea nu i-a moștenit doar  frumusețea celebrei sale mame, ci ci pasiunea pentru actorie, fiind și ea o actriță de succes.  A jucat în 2015 în filmul, “Ricki and the Flash”, alături de mama ei, în thrillerul „Side Effects” și a devenit cunoscută și pentru rolurile din serialele de succes „The Good Wife” și „The Good Fight”