Meryl Streep, actrița cu cele mai multe nominalizări la Oscar – 21 la număr – a declarat, într-un interviu,  că reușește să jongleze destul de bine cu viața de familie și cea profesională, mai ales că fiul său și cele trei fiice sunt deja plecați de acasă. E și motivul pentru care nu s-a pensionat încă, spune ea.

Meryl Streep are patru copii

Actrița este mamă pentru Henry, un muzician în vârstă de 42 de ani, Mamie, o actriță în vârstă de 38 de ani, actrița Grace, de 36 de ani, și Louisa, un model de 31 de ani. În ciuda faimei de care ea se bucură, a reușit să le ofere copiilor o viață normală, departe de tumultul Hollywoood-ului.

MEryl si fiul ei, Henry, în filmul Kramer vs. Kramer (1979) – filmstillSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Născută în Summit, New Jersey, Meryl spune că părinții ei, Mary, artistă, și Harry, care lucra în industria farmaceutică, au sprijinit-o încă de la început să meargă pe drumul ales. ”Mama mă ducea să văd toate piesele de pe Broadway”, a declarat actrița.

Iubitul ei a murit de cancer pulmonar la numai 42 de ani

După ce a trecut de 20 de ani, Meryl avea deja un nume pe scena new -yorkeză. Acolo l-a întâlnit pe John Cazale, cel care i-a și fost coleg de scenă. S-au îndrăgostit nebunește, dar din păcate idila lor s-a sfârșit tragic în 1978. John a murit de cancer pulmonar la numai 42 de ani. Acesta i s-a stins în brațe, iar marea actriță a suferit cumplit.

Distrusă, Meryl s-a mutat în apartamentul unui prieten de-al fratelui său, Don Gummer, mai ales că acesta lipsea mult de acasă. Însă când Don Gummer, sculptor, s-a întors, a făcut o pasiune nebună pentru ea. ”Foarte repede mi-am dat seama că mă îndrăgosteam de ea”.

În doar câteva luni, cei doi s-au căsătorit și iată că mariajul lor a trecut deja testul timpului. În septembrie, cuplul a sărbătorit 43 de ani de la nuntă.

”Am găsit un soț minunat cu mulți ani în urmă. Sunt norocoasă din acest punct de vedere”, declară acum Meryl, care cu ajutorul lui Don a reușit să vindece rănile lăsate de dispariția subită a lui John.

Foto: Hepta

O poveste frumoasă le leagă pe Cher și Meryl Streep. Odată au salvat o femeie de la viol