Frumoasa actriță este în culmea fericirii. Va deveni mămică, confirmând că este însărcinată în cinci luni și va avea tot o fetiță.

Meryem și-a găsit acum fericirea în brațele lui Uzeli, acesta fiind primul bărbat care o face fericită după drama prin care a trecut în urmă cu șapte ani cu afaceristul turc,  Can Ates, tatăl primul ei copil. Frumoasa actriță va naște în luna ianuarie.

„Cinci luni.. Avem noroc că se va naște în ianuarie. Sexul: fetiță… Lara are acum 7 ani și își dorea o surioară de foarte mult timp. Ne construim propria familie”, a anunțat Meryem, care însă nu vrea să dezvăluie prea multe detalii despre noul ei iubit.

HurremSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Meryem Uzerli (35 de ani) a devenit celebră în întreaga lume pentru rolul sultanei Hurrem din serialul turcesc „Muhtesem Yuzyil” („Suleyman Magnificul”). Ea a devenit rapid una dintre cele mai iubite personaje din film. Însă, frumoasa actriță a dispărut brusc din distribuție, pentru că aceasta a trăit o adevărată dramă.

Fostul ei iubit a obligat-o să facă avort

În acea perioadă, actrița a rămas însărcinată, însă aceasta a fost înșelată tatăl copilului ei, Can Ates. Mai mult, bărbatul a părăsit-o pentru că i-ar fi cerut să facă avort și ea a refuzat.  Acesta i-a spus că are deja doi copii și nu și-l mai dorește și pe al treilea.

De atunci, Meryem a trecut prin clipe de coșmar. Actița a suferit atât de tare, încât la un moment dat  a vrut să se sinucidă, încercând să se arunce de la balconul unei camere de hotel. „Vroiam să mă sinucid, să scap de toata suferința!’, a povestit Uzerli.

Acesta s-a răzgândit însă în ultima clipă, considerând că bebelușul nu are nicio vină și trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi un viitor cât mai frumos și mai bun.

Astfel, superba blondă a dus sarcina la final și a devenit fericita mămică a unei fetițe superbe, pe nume Lara Uzerli, care i-a adus foarte multă fericire.  Fetița, în vârstă de 7 ani, a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei ei, iar Meryem o ia pe micuță cu ea peste tot, chiar și pe platoul de filmare, iar acum amândouă sunt în culmea fericirii pentru familia lor se va mări cu o fetiță.

Citește și:

Smiley a publicat o imagine cu Gina Pistol, iar fanii au reacționat imediat

Elena Cârstea, revedere cu fiica sa, soldat în armata americană. Tânăra a împlinit 21 de ani