Vedeta are o fetiță în vârstă de 5 anișori, Lara. Ea a fost nevoită să se retragă înainte de ultimul sezon al serialului, Suleyman Magnificul, pentru că rămăsese însărcinată. Însă, iubitul ei de atunci nu și-a recunoscut paternitatea.

După mai multe relații eșuate, Meryem a decis să fie singură și tot timpul liber i-l dedică fiicei ei. Recent, ea și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. A renunțat la părul lung și blond și s-a tuns bob și s-a făcut șatenă. Cele mai recente imagini cu e apostate pe rețelele de socializare i-au fascinate pe fani, însă se pare că de la începutul carierei ei până acum chipul lui meryem a trecut prin nenumărate schimbări și e aproape de nerecunoscut.

Meryem a renuntat la părul lungSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Potrivit ziarelor turcești, celebra actriță a exagerat cu intervențiile estetice și își injectează frecvent în buze și față botox și acid hialuronic.

Citește și: Actrița din „Suleyman Magnificul”, celebra sultană Hurrem, a trecut printr-o adevărată dramă. A rămas însărcinată, iar iubitul ei a obligat-o să facă avort

Meryem Uzerli are mai multe intervenții estetice

Site-ul turcesc www.albawaba.com a publicat un colaj cu imagini cu actrița de la începutul carierei ei din 2001 când avea trăsături simple și un chip innocent până în ziua de azi, schimbarea feței ei fiind vizibilă.

Jurnaliștii de la site-ul menționat susțin că Uzerli are cel puțin patru intervenții la nivelul buzelor, trei la maxilar, două intervenții de mărirea pomeților prin umplerea lor  cu acid hialuronic. De asemenea, ea a recunoscut că în ultimii ani a făcut injecții cu vitamine la nivelul feței.

”Era o femeie foarte frumoasă, acum s-a transformat în una de plastic”, ” Era foarte frumoasă pe vremea când juca în Suleyman, dar apoi s-a schimbat total” , au fost câteva dintre comentarile fanilor.

Meryem ar putea fi urmărită în curând într-un serial german de succes, iar recent  a devenit și femeie de afaceri. Ea și-a lansat propria colecție de produse de machiaj.

”Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii’  a fost unul dintre cele mai urmărite seriale turcești și a făcut furori în întreaga lume, chiar și în România, unde a fost difuzat de Kanal D. Bazat pe viața sultanului otoman Soliman I, cele două personaje principale,  Meryem Uzerli, în rolul sultanei Hürrem’ și Halit Ergenç, ce i-a dat viață lui Suleyman Magnificul, au  cucerit imediat inimile telespectatorilor.

Citește și: