Ucerli  a devenit celebră după ce a interpretat-o pe sultana  „Hürrem” în serialul de succes „Suleyman Magnificul” și este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Ea atrage de fiecare dată toate privirile când iese în public. Însă, nu așa s-a întâmplat și când și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Meryem Uzerli, celebra sultană Hurrem, moment stânjenitor pe covorul roșu de la Cannes. Detaliul rușinos surprins în imaginile cu actrițaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ea a apărut într-o ținută cam pompouasă, o rochie roz, lungă, a brandului turcesc Raisa & Vanessa, care nu a pus-o deloc în valoare. Frumoasa blondă se pare că nu a fost pe placul jurnaliștilor străini, acredidați la Festivalul de Film, care au ignorat-o complet. În momentul în care și-a făcut apariția, aceștia și-au îndreptat aparatele de fotografiat spre alte vedete, Meryem având parte de un moment foarte stânjenitor. După cum se vede în imagini, actrița salută bucuroasă mulțimea, însă ea este ignorată de fotografii și jurnaliștii străini de la eveniment.

Citește și:Brad Pitt și Jennifer Aniston se pregătesc să devină părinți. Drama prin care au trecut când erau căsătoriți

Meryem Uzerli a fost criticată pentru rochia pe care a purtat-o

Actrița nu a făcut o alegere prea inspirată în ceea ce privește ținuta pe care a purtat-o la Cannes, fiind criticată până și de jurnaliștii turci, care spun că a mers pe covorul roșu îmbrăcată într-un „tort frumos”, rochia ei fiind nepotrivită pentru această apariție.

În ciuda dezamăgirii pe care a trăit-o pe covorul roșu, starul, în vârstă de 34 de ani, a mai participat și la o gală caritabilă de la Cannes și la un show de modă, unde a defilat Naomi Campbell.  De data aceasta, Meryem a îmbrăcat o rochiță superbă, blue, lungă din voal, cu crăpătură pe picior, care i-a pus în evidență silueta,  de data aceasta reușind să atragă numai cuvinte de laudă.

Meryem Uzerli a devenit cunoscută în întreaga lume datorită interpretării extraordinare a rolului Sultanei Hurrem, din serialul „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. Actrița a obținut nu mai puțin de 17 pestigioase distincții pentru „Cea mai bună actriță” cu acest personaj. În vârstă de 34 de ani, Meryem Uzerli s-a născut în Germania, la Kassel, într-o familie de musulmani, din tata turc și mama de origine germană.

”Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”  a fost unul dintre cele mai urmărite seriale turcești și a făcut furori în întreaga lume, chiar și în România, unde a fost difuzat de Kanal D. Bazat pe viața sultanului otoman Soliman I, cele două personaje principale,  Meryem Uzerli, în rolul sultanei Hürrem” și Halit Ergenç, ce i-a dat viață lui Suleyman Magnificul, au  cucerit imediat inimile telespectatorilor.

Pentru amatoarele de gen, dar nu doar pentru ele, avem o lista cu cele mai frumoase seriale turcesti!

Citește și: