Într-un interviu recent acordat unui cotidian britanic, femeia în vârstă de 56 de ani a povestit că vedea tot timpul copii îmbrăcați foarte sumar în casa starului. În plus, casa lui Michael Jackson era împânzită cu poze cu copii.

În plus, femeia a povestit că adesea aceștia făceau baie cu Michael Jackson în jacuzzi. S-a întâmplat să intre și în baia starului, în timp ce el și musafirii se relaxau în jacuzzi, și a văzut cum lenjeria lor intimă plutea pe apă, mai spune ea.

”Nu am pus întrebări pentru că era șeful meu. Faci ceea ce trebuie să faci. Dar îmi puneam întrebări”, a mai declarat ea.

Iar alte dăți, aduna de peste tot lenjerie intimă, mai spune ea. Însă copiii îl iubeau, făceau orice pentru a câștiga admirația cântărețului. ”Îi ținea de mână și îi săruta. Iar ei se luptau între ei pentru iubirea lui Michael. Era ciudat să privești așa ceva”, mai spune femeia.

Femeia mai spune că acesta avea o bibliotecă secretă, unde avea casete video pe care bănuiește că starul se filmase cu copii.

McManus susține că nu a spus până acum nimic pentru că s-a temut pentru viața ei. Afirmă, însă, că starul era cu siguranță pedofil.

McManus i-a fost starului menajeră în anii 80, timp de patru ani. Michael Jackson, care a murit în 2009, a fost acuzat că a molestat copii, la mijlocul anilor 2000, dar a scăpat ulterior de acuzații.

Vezi și O înregistrare cu Michael Jackson a ajuns publică și virală după moartea sa. Cântărețul e întrebat dacă este pedofil și are niște reacții de neînțeles. Se află adevărul după moarte? | VIDEO

Citește și: