Her’s aveau programat un concert la Soda Bar din San Diego (California) pentru care biletele de intrare erau deja epuizate.

„Copleşiţi de tristeţe informăm că trupa Her’s din Liverpool, formată din Stephen Fitzpatrick şi Audun Laading, şi managerul turneului lor, Trevor Engelbrektson, au murit tragic într-un accident de trafic la primele ore ale zilei de 27 martie, în timp ce călătoreau spre un concert la Santa Ana (California, SUA)”, a postat casa de discuri Heist or Hit pe Facebook.

Britanicul Stephen Fitzpatrick, voce și chitară, și norvegianul Audun Laading, chitară bass și backing vocals, lansaseră în 2018 albumul de debut numit ”Invitation to Her’s” și atrăseseră atenția pe plan muzical, promițând o carieră lungă, grație amestecului de stiluri, care făceau trupa și greu de încadrat într-un gen.

Trupa s-a aflat la sfârşitul lunii ianuarie în turneu în Marea Britanie, înainte de a trece Atlanticul şi de a străbate America de Nord, cu concerte programate la Toronto, Washington, Austin sau Portland.

Trupa a concertat şi în Spania, la Festivalul Internaţional de la Benicassim (FIB), în 2018, şi la Madrid Popfest, în 2017.

Britanicii erau de asemenea prezenţi pe afişul de la Mallorca Live Festival 2019, care se va desfăşura în perioada 10 – 11 mai.

Vezi și Un actor din Pulp Fiction a murit în somn. Avea 70 de ani și jucase în multe horror-uri clasice

Citește și: