Gino Manzotti şi Mira s-au ales cu mai multe răni grave.  Gino Manzotti are două coaste rupte, însă în stare mai gravă este solista trupei, care începuse colaborarea cu Dj Project, în urmă cu doar trei zile.

Potrivit mediciilor, tânăra are un trumatism cranio-facial cu o fractură de piramidă nazală, fapt pentru care are capul prins într-un suport special, a avut nevoie şi de o perfuzie. În mod surprinzător, Mira s-a fotografiat în acest fel şi a urcat imaginea pe reţelele de socializare și a transmis un mesaj faniilor. „Mira este stabilă si va mulțumește tuturor celor care ați sunat-o si i-ați transmis mesaje. O sa revin cu detalii.” este mesajul postat în dreptul fotografiei, probabil de unul dintre membrii trupei.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și:Moment șocant la premiile Emmy 2017. Nicole Kidman s-a sărutat cu un alt bărbat chiar sub privirile soțului ei

Gino Manzotti are câteva coaste rupte

Gino Manzotti susține că se simte norocos că trăiește și a scăpat doar cu câteva coaste rupte. „În curbă am văzut cum cade TIR-ul așa peste noi”, a spus artistul, care se află încă în stare de șoc.

Un tir încărcat cu 28 de tone de paleţi s-a răsturnat peste maşina lor şi peste un alt autoturism, pe un drum din judeţul Vâlcea, în timp ce membrii trupei se îndreptau spre București de la Sibiu. Gino Manzzoti, Mira şi impresarul lor au ajuns la spital din Râmnicul Vâlcea. La fel şi alţi doi oameni din celălalt automobil.

Citește și: