Luis Fonsi și Daddy Yankee au intrat în istoria muzicii, după ce piesa lor a devenit cea mai ascultată pe platformele de streaming și au unul dintre cele mai urmărite videoclipuri de pe youtube. Cei doi artiști au reușit recent ceea ce părea imposibil:  l-au detronat pe PSY cu al lui ”Gangnam Style” și  videoclipul lui  Wiz Khalifa și  Charlie Puth, intitulat  „See You Again”, care erau cele mai urmărite.

ZUleyka R. in despacitoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Andrea Bocelli este orb de la 12 ani, dar acest lucru nu îl împiedică să facă nimic din ce își dorește. Cum a fost surprins în vacanța din Italia

Zuleyka a fost Miss Universe 2006

 

Piesa latino a înnebunit planeta și a ajuns numărul , având cel mai vizualizat clip din istoria Youtube-ului. A depășit pragul de 3 miliarde de vizualizări, având mai exact 3.155.269.948 de vizionări. Însă, pe lângă ritmurile antrenate, o mare contribuție pentru acest succes l-a adus și superba șatenă din videoclip,  care le-a sucit privirile tuturor cu formele ei provocatoare. Toată lumea s-a întrebat cine este această femeie fermecătoare. Răspunsul îl avem noi. Se numește Zuleyka Rivera și este un fotomodel din Puerto Rico.

Zuleika are un băiețel

Zuleyka Jerrís Rivera Mendoza  s-a născut pe 3 octombrie 1987 în Cayey, Puerto Rico. Ea a fost aleasă în anul 2006, Miss Puerto Rico. La vârsta de 19 ani, în același an, este aleasă și Miss Universe. Astfel ea a fost  următoarea Miss Universe după portoricanele Denise Quiñones (2001), Dayanara Torres (1993), Deborah Carthy-Deu (1985) și Marisol Malaret (1970). În perioada de un an  în care a fost Miss Universe, a apărut la reprezentații ca „Messages of Peace Konzert“ organizate de ONU.

Tânăra s-a iubit cu jucătorul de basketball Jose Juan Barea cu care are și un copil.

Citește și: