Actrița, care este căsătorită cu Chris Wood, a dat vestea pe Instagram, folosind o poză haioasă. Își îmbrățișează soțul din spate, acesta părând că are o burtă de gravidă. Amândoi sunt foarte serioși, de parcă nimic ciudat nu ar fi cu această fotografie.

 

View this post on Instagram

 

A non-canine child is coming to our family very soon!!! ??? @christophrwood has always been an old dad by nature but now he’s going to be a real one!

A post shared by Melissa Benoist (@melissabenoist) on

”Fotografia e un fals, dar vestea e adevărată”, scriu cei doi pe rețeaua de socializare.

Într-un alt instantaneu, el ține în brațe câinele familiei, iar ea o bluză de bebeluș. Cei doi anunță că vor avea un nou membru în familie, ”unul care nu e un cățel”.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al ”Supergirl”, în 2016. S-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut în cadrul unei ceremonii intime, în Olaj, California. Cu șase luni înainte, cei doi se logodiseră.

Benoist a mai fost căsătorită cu un coleg de serial din ”Glee”, Blake Jenner, timp de un an. Nici ea, nici actualul ei soț nu au copii.

Recent, Benoist a declarat că este o supraviețuitoare a violenței domestice, că a avut un partener, în trecutul ei, care o bătea fără milă. Putea fi însă ”fermecător, amuzant, manipulator, prefăcut”, după cum l-a descris ea.

Vezi și Bătută crunt de un fost iubit, în repetate rânduri. Actrița a decis să spună tot

Citește și: