De când a divorțat de Antonio Banderas, celebra actriță a slăbit foarte mult. Și pentru a se mândri cu rezultatul obținut după luni de regim și antrenamente în sala de fitnes, vedeta s-a pozat în casa ei, în timp ce se uită într-o oglindă, purtând nimic altceva decât lenjerie intimă neagră și o pereche de pantofi cu toc.

Melanie Griffith și-a șocat fanii pozând la 62 de ani doar în lenjerie intimă. Cum au reacționat faniiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ce-i drept actrița arată impecabil, având corpul tonifiat și o siluetă de invidiat.  Melania a ajuns din nou la dimensiunile pe care le afișa  în filmul ”Working Girl” din 1988, în scena când dă cu aspiratorul în casa șefului său, îmbrăcată doar în lenjerie neagră.

Fanii au fost încântați de imagini, lăsând comentarii care de care mai entuziaste.  ”Wow, arăți nemaipomenit”, ”Absolut superbă”, ”Zeiță de-a dreptul”, însă au fost alții care au și criticat-o spunându-i că are totuși o vârstă și nu ar trebui să se pozeze ca o adolescentă care vrea să se afirme.

Melanie Griffith a dezvăluit că face  gimnastică de câteva ori pe săptămână, pilates și jogging. De asemenea, aceasta respectă o dietă săracă în carbohidrați.