Te-ai putea întreba de ce ai face aceste gest, de a poza aproape goală, cu toate semnele îmbătrânirii la vedere – mai cu seamă că, trebuie să recunoaștem, frumoasa Melanie Griffith nu mai e o tinerică. Actrița, fostă soție a lui Antonio Banderas, nu se crede vreo divă și nici nu cerșește admirație. Inițiativa este una de a sprijini lupta cu cancerul la sân.

Melanie-Griffith-are-63-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În cele două instantanee, vedeta poartă deloc întâmplător lenjerie roz de la un brand care donează din încasări și sprijină femeile în lupta cu cancerul de sân. Mai multe vedete s-au alăturat acestui trend, punându-și formele în slujba binelui, sănătății, practic vieții.

“Arăți minunat!”, “Ești super sexy!”, “Frumoasa Melanie!” sau “Ai îmbătrânit atât de frumos”– sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe contul de Instagram al actriței.

Melanie Griffith se numără printre actorii care au dus o luptă grea cu cancerul. A fost diagnosticată cu cancer de piele și în 2009 a fost supusă unei operații complicate. În 2017, cancerul a recidivat și actrița a ajuns iar pe patul de spital. Ea a anunțat în urmă cu doi ani pe rețelele de socializare că operațiile și tratamentul împotriva carcinomului bazocelular (cel mai întâlnit tip de cancer al pielii) au dat roade.

Vezi și Ce frumoasă e fiica de 23 de ani a lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith! Tânăra e model! Dar cu cine seamănă?

Citește și:

Cât de fericită e Andreea Bălan alături de noul iubit! Cei doi îndrăgostiți au fugit într-o vacanță romantică

Ținuta în care Antonia face curat în casă. În papuci, șosete și…