În 1988, când era în floarea vârstei și, ca oricărui om, îi plăcea să petreacă, s-a întâmplat să vină ”cherchelită” pe platoul de filmare al producției ”Working Girl”. Răposatul regizor Mile Nichols a simțit-o imediat, așa că a anulat filmările pentru acea zi. Actrița a știut imediat că are mari probleme.

A doua zi de dimineață a fost abordată și i s-a spus că va trebui să plătească pentru comportamentul ei. Și nu puțin: 80.000 de dolari pentru o zi de filmare pierdută.

”A vrut să-mi atragă atenția și a reușit. A fost o experiență umilitoare, stânjenitoare, rușinoasă, dar am învățat din ea”, a povestit actrița.

La trei săptămâni după incident, Melanie Griffith s-a internat într-o clinică de dezintoxicare. Era prima oară când mergea într-un astfel de loc. Din păcate,a fost nevoită să revină și în 2000 și 2009.

Alec Baldwin a refuzat-o elegant

 

Nu a fost singura experiență neplăcută din timpul filmărilor pentru ”Working Girl”, își amintește actrița. În acea vreme, făcuse o adevărată pasiune pentru colegul ei de platou Alec Baldwin.

”Alec Baldwin era frumos și fermecător, îmi picase rău cu tronc. Dar nu voia să fie cu mine. Eu îi spuneam: Hai, vino, hai să avem o relație romantică! Dar Alec, nimic. Îmi spunea: Nu pot face asta cu cei cu care lucrez”, își amintește Melanie despre principiile clare ale lui Alec Baldwin. ”E un dulce”, mai spune ea despre actor, fost soț al lui Kim Basinger și în prezent căsătorit cu Hilaria Baldwin, care tocmai a pierdut o a doua sarcină.

Cât despre Melanie Griffith, în acea vreme ea tocmai se despărțise de al doilea soț al său, Steven Bauer (primul fiind Don Johnson). A mai urmat un soț, de care a divorțat între timp, Antonio Banderas.

Citește și: