”Cred că teatrul este mai blând cu un chip de peste 60 de ani”, a declarat ea.

Melanie a dezvăluit că a trecut printr-o sperietură soră cu moartea, recent, când i-au fost îndepărtate niște celule canceroase de pe nas. Credea că va rămâne cu niște cicatrice imense. ”E îngrozitor când ești actriță și depinzi de chipul tău pentru a putea munci”, a mărturisit ea. Cam atunci a avut și revelația că, poate, ar fi timpul să se îndrepte către teatru.

Actrița e conștientă de faptul că nu mai e văzută ca fiind o femeie frumoasă în industrie, și asta din cauza vârstei. ”E diferit când ești în vârstă. Și sunt mai în vârstă. Nu rău tare, adică nu-mi plâng de milă, în sensul <> sau ceva de genul ăsta. E pur și simplu altfel când ești mai în vârstă. Nu mai ești tipa aceea tare, ci ești tipa aceea tare bătrână”.

Suferă de cancer de piele și epilepsie

Melanie, care are la activ patru căsătorii cu trei bărbați și care e mamă de trei ori, cel mai mare dintre copiii ei având 32 de ani, iar cel mai mic 21, a jucat și teatru, ea făcându-și debutul pe Broadway în 1996.

Melanie are mai multe probleme de sănătate. În afară de cancer de piele, actrița a descoperit acum șapte ani că suferă și de epilepsie.

Foto: Hepta

Citește și: