Melanie Griffith este de nerecunoscut în cele mai noi poze, surprinse zilele trecute, de paparazzi de peste Ocean. Actrița de 65 de ani a fost fotografiată în timp ce își ridica mașina în fața magazinului „Melanie Grant”, din Los Angeles. Cu fața foarte roșie, iritată, cu pomeții și gâtul găuriți de ace, Melanie nu mai amintește cu nimic de blonda dulce din „Working Girl” („O femeie face carieră”), rol pentru care a luat și un Glob de Aur. Obrajii îi sunt cusuți, iar firele se văd cu ochiul liber, însă rezultatul arată mai mult a mutilare, nu a înfrumusețare.

De asemenea, și mâinile vedetei sunt pline de vânătăi. Femeile știu că pielea gâtului și pielea mâinilor îți trădează imediat vârsta, chiar dacă fața poate fi netedă, așa că nu este exclus ca Melanie să fi testat vreun tratament estetic în acest sens. Se pare că pur și simplu nu acceptă că timpul trece, iar oamenii îmbrătrânesc. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

*EXCLUSIVE* Melanie Griffith displays a couple of bruises on her face and handsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Melanie Griffith, dependentă ani buni de clinicile de înfrumusețare și de alcool

În ultimii ani, Melanie Griffith a reușit să învingă dependența de alcool și să apeleze la proceduri de înfrumusețare mai puțin invazive, după operațiile estetice nereușite, din trecut.

Iar cel care a încercat să o oprească din vârtejul de proceduri estetice de care devenise dependentă a fost chiar fostul său soț, Antonio Banderas: “Dorința pasională pentru frumusețe e un lucru teribil. I-am interzis să mai facă vreo operație estetică. E ceva cu care am fost amândoi de acord pentru binele căsătoriei noastre”, declara acesta pe când formau încă un cuplu.

Însă până nu s-a convins singură de modul în care își „mutilează” chipul, actrița nu s-a oprit. „Nu mi-am dat seama că am mers prea departe decât atunci când oamenii au început să spună ‹‹Dumnezeule, ce și-a făcut?!››. Am fost atât de rănită, încât am mers la un alt doctor, care a început să repare ceea ce doctorița la care fusesem a stricat. Din fericire, arăt mult mai normal acum”, a mărturisit Melanie.

Tot ea a recunoscut că a avut și probleme destul de serioase cu alcoolul de-a lungul carierei și a fost internată de mai multe ori la dezalcoolizare.

Melanie Griffith a avut o viață amoroasă după care s-ar putea scrie o carte. Melanie Griffith a fost căsătorită de patru ori: de două ori cu Don Johnson (prima oară în 1976, doar un an, apoi în perioada 1989–1996), tatăl Dakotei Johnson (33 de ani), dar și cu actorii Steven Bauer (1981-1989) și Antonio Banderas (în perioada 1996–2015), cu care are câte un copil, Alexander Bauer (37 de ani) și Stella Banderas (26 de ani).

Citește și: A fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume, dar și-a distrus chipul cu operații estetice. Cum arată Michelle Pfeiffer acum

Citește și: „Regina chirurgiei plastice” a ieșit la plimbare după ce a cheltuit 110.000 lire pe operații estetice