Chipul altădată diafan al fostei soții a lui Antonio Banderas este acum total modificat. Aproape că nu-ți vine să crezi că este ea. Cu toate acestea, Melanie nu duce lipsă de activitate.

*EXCLUSIVE* Melanie Griffith looks over her landscape with her gardener in LASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

La 63 de ani, ea demonstrează că niciodată nu e prea târziu pentru un nou început: “Divorțată și cu copii adulți, mi se deschid nenumărate oportunități”, spunea actrița într-un interviu.

Aceasta a reușit să învingă dependența de alcool și să apeleze la proceduri mai puțin invazive de înfrumusețare, după operațiile estetice nereușite din trecut.

Dependentă ani de-a rândul de clinicile de înfrumusețare și alcool

Iar cel care a încercat să o oprească din vârtejul de proceduri estetice de care devenise dependentă a fost chiar fostul său soț, Antonio Banderas: “Dorința pasională pentru frumusețe e un lucru teribil. I-am interzis să mai facă vreo operație estetică. E ceva cu care am fost amândoi de acord pentru binele căsătoriei noastre”, declara acesta pe când ei doi mai formau încă un cuplu.

Însă până nu s-a convins singură de modul în care își modifică chipul, nu s-a oprit. „Nu mi-am dat seama că am mers prea departe decât atunci când oamenii au început să spună ‹‹Dumnezeule, ce și-a făcut?!››. Am fost atât de rănită, încât am mers la un alt doctor, care a început să repare ceea ce doctorița la care fusesem a stricat. Din fericire, arăt mult mai normal acum”, a mărturisit Melanie.

Tot ea a recunoscut că a avut și probleme destul de serioase cu alcoolul de-a lungul carierei sale și a fost internată de mai multe ori la dezalcoolizare.

Melanie Griffith și Antonio Banderas au fost căsătoriți 18 ani

Melanie Griffith şi Antonio Bandera s-au căsătorit în 1996, după ce au filmat împreună comedia romantică „Two Much“ și au divorțat în 2014. Cei doi şi au împreună o fiică în vârstă de 24 de ani, Stella Banderas.


Acesta a fost cel de-al patrulea divorț pentru Melanie, care a mai fost căsătorită anterior de două ori cu actorul Don Johnson și cu Steven Bauer.

Din relațiile anterioare ea mai are o fiică, pe actrița Dakota Johnson, cu actorul Don Johnson, și pe Alexander, al cărui tată e Steven Bauer.

Citește și: E frumos de pică. Jake Bonjovi a cucerit internetul și inima uneia dintre cele mai în vogă actrițe ale momentului

Violeta, imagine rară alături de tatăl ei, Ștefan Bănică: „O fetiță dulce…”