Vedeta în vârstă e 61 de ani, care a fost căsătorită de patru ori cu trei bărbațiDon Johnson, de două ori, Steven Bauer și Antonio Banderas – nu mai intenționează să facă din nou pasul. ”Nu cred că căsătoria mai este relevantă pentru cineva. Mai ales dacă ai peste 60 de ani, patru copii și trăiești viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna”, a spus ea recent.

”De ce să te mai căsătorești? Mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc, să am parte de romantism, o relație… Caut încă. Am avut câțiva iubiți, dar nu o relație”, declară actrița, vorbind despre viața după divorțul de ultimul soț, Antonio Banderas.

Melanie are o fată, Dakota (de 28 de ani), din a doua căsătorie cu Johnson, un băiat, Alexander, de 32 de ani, cu Bauer, și încă o fată, Stella, de 21 de ani, cu Banderas.

Despre foștii soți afirmă că îi iubește pe toți. ”Pe toți soții, toți trei, îi iubesc mult, suntem foarte apropiați”, a declarat ea.

Foto: Hepta

Vezi și Antonio Banderas, despre fosta soție: ”Melanie Griffith e o femeie pe care am iubit-o, pe care încă o iubesc și pe care o voi iubi întotdeauna”

Citește și: