Citește și: Șoc la palatul Buckingham! Prințul Charles mai are un fiu secret care ar putea ajunge la tronul Marii Britanii

În anul 2009, conform presei din SUA, Melanie a fost pentru prima dată diagnosticată cu carcinom incipient. Acesta ar fi fost momentul în care viața actriței s-ar fi dat peste cap. Depresivă, cu o leziune uriașă la nas, Melanie s-a refugiat în alcool și droguri. Mai apoi, a devenit obsedată de operațiile estetice. Astfel a reușit să-l îndepărteze de lângă ea pe soțul ei, Antonio Banderas. Acesta, la rândul lui, și-a găsit alinarea în aventuri de o noapte.

Pe lângă cancer de piele, are și epilepsie

În urmă cu doar câteva săptămâni, Melanie a primit vestea devastatoare. Cancerul de piele a recidivat cu violență. Actrița a fost fotografiată de paparazzii americani, cu cicatrici rămase după alte două operații pe față, cauzate de leziunile canceroase. Pe lângă boala cumplită, actriței i s-a pus un alt diagnostic incredibil, în urmă opt ani. Puțină lume știe că diva care are acum 60 de ani  suferă și de epilepsie. Ea a mărturisit că aînceput să aibă crize tot mai numeroase spre finalul căsniciei cu Banderas, dând vina pe acesta pentru toate problemele ei. De cealaltă parte, actorul a refuzat să comenteze afirmațiile ei. În schimb, cei trei copii ai divei sunt alături de ea permanent și o susțin.

Citește și: