Melania Trump (52 de ani) a fost a fost fotografiată, zilele trecute, în timp ce pleca de la un centru spa din Florida, unde probabil a petrecut câteva momente de relaxare și de răsfăț. Fosta prima doamnă a SUA purta o jachetă kaki, cu centură în talie, cu mânecile ușor încrețite și cu o broderie florală pe rever. Avea pantaloni bej, iar în picioare nelipsitele ei tocuri-cui, care îi alungesc și mai mult silueta de manechin. La o înălțime de 1,8 metri, melania părea desprinsă direct de pe podiumul de modă.

Melania Trump, ținute cuminți de când nu mai este prima doamnă

Datorită pasiunii ei pentru fashion, dar și antecedentelor în acest domeniu (este fost manechin), Melania știe să transforme orice ținută banală într-o adevărată apariție. Se pare că a renunțat la rochiile elegante, stilate, pe care le afișa în timpul mandatului soțului ei, la Casa Albă, iar acum își permite să poarte și haine mai casual.

Melania Trump spotted leaving the Spa in the upper Eastside in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Melania Trump, cea mai sexy primă doamnă din istoria SUA

Melania Trump, cea mai sexy primă doamnă din istoria SUA, a stat la Casa Albă vreme de 4 ani, în perioada ianuarie 2017-ianuarie 2021. Fost manechin, Melania a pozat goală pe coperta ediției britanice a revistei GQ în anul 2001, chiar înainte de a începe o relație cu Donald Trump. Înainte de a deveni prima doamnă a Statelor Unite, Melania a fost model și designer de bijuterii. Este cea de-a treia soție a lui Donald Trump, cu care s-a căsătorit în anul 2005,într-o biserică episcopală din Palm Beach. În 2006 a venit pe lume fiul lor, Barron.

Fotografii: PROFIMEDIA

Citește și: Melania Trump, de nerecunoscut. Cum arată acum fosta prima doamnă?

Citește și: Carmen Iohannis și Melania Trump, superbe la recepţia organizată de Regina Elisabeta a-II-a la Palatul Buckingham. Au  atras toate privirile