Pe parcursul mandatului la Casa Albă a lui Donald Trump, Melania nu a fost deloc fericită și mulți au scris că numără minutele până va divorțat de fostul președinte american. Cele mai recente imagini cu fosta primă doamnă au surprins pe toată lumea.

Melania a petrecut patru ani la Casa Albă, cât Donald Trump a fost președintele SUA. Experiența nu prea i-a plăcut, având în vedere că viața ei era mereu sub lupa presei, și nu vrea să o mai repete vreodată.

Potrivit revistei People, prieteni ai Melaniei au declarat că ea s-a simțit ușurată când soțul ei nu a mai câștigat un mandat de președinte al SUA și că i-au ajuns patru ani de controverse, de titluri pe primele pagini ale ziarelor și de îndeplinit aștepările altora.

„Melaniei nu îi place să fie în centrul atenției publicului și a făcut clar faptul că nu-și mai dorește să facă asta din nou. Preferă intimitatea și viața de familie. S-a simțit ușurată când soțul ei și-a încheiat mandatul”, a dezvăluit apropiatul fostului cuplu prezidențial.

EXCLUSIVE: Melania Trump is seen at Trump Tower for the first time in yearsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În convorbiri secrete făcute publice anul trecut, Melania și-a exprimat frustrarea de a face față obligațiilor care au venit cu rolul de primă doamnă și criticilor nemulțumiților.

Când Donald Trump a câștigat președinția Statelor Unite, în 2016, Melania Trump a izbucnit în plâns, dar nu de bucurie. Unul dintre apropiații ei de atunci a declarat: ”Nu se aștepta ca el să câștige”.

Aceasta a așteptat cinci luni înainte de la muta de la New York la Washington, sub pretextul că Barron, singurul lor copil, ”trebuia să termine școala”.

Fosta asistentă Stephanie Wolkoff a declarat, conform Daily Mail, că Melania își negocia o înțelegere post-nupțială pentru a-i obține lui Barron parte egală din averea lui Trump.

Stephanie Wolkoff a mai dezvăluit că cei doi au avut dormitoare separate la Casa Albă. Și fosta asistentă Omarosa Manigault Newman spunea că mariajul Melaniei cu Trump s-a sfârșit: ”Melania numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța. Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească cât încă mai e președinte, acesta ar găsi un mod de a o pedepsi”.

Melaniei îi place viața ei mai liniștită din acest moment și nu are nicio intenție de a participa la campanie dacă fostul președinte va decide că vrea să candideze în 2024. Melania se concentrează pe Barron, fiul adolescent al cuplului, care tocmai a început o școală nouă.

„Încă nu este decis dacă Donald Trump va candida la următoarele alegeri. În acest moment, sunt doar specualtții, dar discuțiile constante despre acest subiect îi dau ocazia să strângă bani, un lucru la care se pricepe foarte bine. Dacă mai candidează, mă îndoiesc că Melania se va mai implica. Dacă ar câștiga, acesta ar fi cel mai groaznic scenariu pentru ea”, se mai arată în declarațiile făcute în publicația People de sursele politice.

În ciuda momentelor de răceală pe care le afișează în public, doamna Trump pretinde că are „o relație grozavă” cu soțul ei. Cu toate acestea, zvonurile că cei doi sunt la un pas de divorț cresc de la o zi la alta. Mai mult, Melania a lipsit de la aniversarea soțului ei de pe 14 iunie, când a împlinit 75 de ani, și a evitat să mai apară în lumina reflectoarelor.

Mai mult, Melania a fost surprinsă zilele trecute în timp ce ieșea dindin Trump tower, clădirea deținută de soțul ei, în imagini extrem de rară. Aceasta e de nerecunoscut și și-a făcut o schimbare de look neașteptată. Acum fosta prima doamnă este blondă și era îmbrăcată lejer, tricou și pantaloni albi, cu balerini asortați și un sacou bej, părând extrem de relaxată.

De când soțul ei a terminat mandatul, Melania a decis să se mute în Florida împreună cu fiul ei, Baron. Ea l-a mutat la școala privată Oxbridge Academy din West Palm Beach, fondată de miliardarul american Bill Koch, unul din sponsorii lui Trump în campanie.

„Se concentrează acum pe educația lui barron, pe acitvitățile lui de după școală și pentru bună starea lui. Nu este deloc interesată de o altă campanie și cu siguranță nici nu va participa”, a mai spus sursa.