Mel Gibson a fost ani la rând în atenția presei pentru relația lui cu rusoaica Oksana Grigorieva, care l-a despărțit de Robyn Moore, cea care i-a fost soție 26 de ani și i-a adus pe lume șapte copii.  Însă, în cele din urmă Mel și Oksana care au devenit părinții unei fetițe s-au despărțit cu mare scandal. Marele actor pare că și-a găsit liniștea și fericirea abia acum, alături de fostă campioană de hipism din anul 2014, Rosalind Ross, în vârstă de doar 28 de ani. Tânăra l-a făcut tată a noua oară și au împreună un băiețel, în vârstă de doi ani, pe nume Lars Gerard.

Mel Gibson -1984SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Astfel, deși au trecut patru ani de când formează un cuplu, cei doi par la fel de îndrăgostiți ca la început și atrag toate privirile de câte ori apar în public. Și asta, pentru că ce-i drept Rosalind nu doar că este mult mai tânără ca actorul, dar este și foarte frumoasă. Aceasta afișează o siluetă de invidiat și nici nu zici că a devenit mamă.

 

Cei doi s-au cunoscut în primăvara anului 2015, când Ross a aplicat pentru un post la compania deţinută de artist, au început să iasă împreună câteva luni mai târziu,dar şi-au oficializat relaţia, în 2016, apărând împreună pe covorul roșu la Festivalul de film de la Cannes.  Ross este și ea  milionară, deţinând o reşedinţă în valoare de peste 1,5 milioane de dolari în Santa Monica, şi încearcă să-şi clădească o carieră la Hollywood ca scenaristă.

Citește și: