Anunțul a fost făcut chiar de artista americană, în vârstă de 27 de ani, pe pagina de Instagram, unde a publicat mai multe imagini cu fiul ei.

„Acest băiețel dulce trebuia să vină pe lume chiar de Valentine’s Day, dar am avut norocul să îl cunoaștem luni, 8 februarie. Suntem atât de îndrăgostiți de el! Multumesc @darylsabara pentru cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților. Bine ai venit pe lume, Riley!”, a scris artista.

Meghan a anunțat în luna octombrie anul trecut, într-o emisiune televizată, că este gravidă și că ea și soțul ei, Daryl Sabara așteaptă primul copil.

„Toți știți de cât timp îmi doream asta!!! Eu și @darylsabara suntem mai mult decât fericiți și entuziasmați să cunoaștem acest drăguț copilaș la începutul anului viitor. Suntem însărcinați!”, a spus atunci Meghan

Meghan Trainor s-a căsătorit și Daryl Sabara în decembrie 2018, iar artista spunea un an mai târziu că își dorește foarte mult un copil.

Foto: Hepta

Citește și:

Acum doi ani Edith Gonzalez murea în brațele lui. Lorenzo Lazo a șocat pe toată lumea: Deja de un an are o relație cu o femeie mai tânără cu 24 de ani!

Cum au fost surprinși Viviana și George Burcea de Ziua Îndrăgostiților? E cea mai frumoasă declarație de dragoste