Adele, în vârstă de 32 de ani, locuiește la doar câteva minute distanță de ducii de Sussex, care și-au ales drept reședință o vilă din Beverly Hills. Prin urmare, ori de câte ori are drum prin zona, Adele trece pe la Meghan, de 38 de ani, și pe la Harry, de 35 de ani, pentru a-i saluta.

Adele e cea care le-a recomandat celor doi o grădiniță, cea în care învață și băiatul său de 4 ani, Angelo, dar și pe unde să-l scoată afară pe Archie, astfel încât Harry și Meghan să nu fie bombardați de fani.

”Cei trei se înțeleg foarte bine. Meghan o admiră pe Adele pentru felul în care reușește să rămână în umbra, chiar dacă este atât de celebră.

În plus, este un mare fan al albumului 21, scos de Adele, despre care spune că a ajutat-o să treacă peste divorțul de Trevor Engelson”, a povestit o sursă.

Prietenia lor pare ciudată, cel puțin din punctul de vedere al lui Meghan, ținând cont că, în urmă cu câțiva ani, Adele declara că, desi nu îi plac roșcații, și-ar petrece o noapte cu Harry.

Cei trei s-au cunoscut la un eveniment public, în urmă cu doi ani și au ținut de atunci legătura.

 

Vezi și Iată pentru cine a slăbit Adele aproape 45 de kilograme! Tânărul celebru s-a antrenat cu ea și a învățat-o să gătească

Citește și: