Invitația a fost lansată chiar de soția prințului Harry, așa că Hillary Clinton a trecut oceanul și a vizitat-o la Frogmore Cottage. Când s-au întâlnit, cele două s-au îmbrățișat, după care au stat la taclale întreaga după-amiază.

”Ambele femei se admiră reciproc și a fost o întâlnire caldă, frumoasă”, a declarat o sursă. ”Fiecare e fanul celeilalte!”, a mai completat aceasta.

Celor două li s-au alăturat și prințul Harry și chiar micul Archie, ajuns la vârsta de 7 luni. Hillary Clinton, în vârstă de 72 de ani, bunică, chiar l-a luat în brațe și s-a jucat cu el. Au discutat inclusiv despre Jasper, nepotul lui Clinton, venit pe lume în iulie.

Zilele trecute, în timpul unui interviu, Hillary Clinton s-a referit la Meghan Markle, spunând că ar vrea să o îmbrățișeze, să îi dea tăria de a rezista atacurilor nedrepte venite din partea tabloidelor. A spus că pur și simplu îi trezește spriritul matern, că ar vrea să o țină în brațe și să o consoleze și să o îmbărbăteze.

A mai spus că e convinsă că, în timp, Meghan Markle va învăța să managerieze astfel de situații cu zâmbetul pe buze. A criticat însă tabloidele care nu îi lasă pe Meghan Markle și pe prințul Harry șă-și trăiască liniștiți și fericiți povestea de dragoste.

În această perioadă, Hillary Clinton este în plină campanie de promovare a unei cărți pe care a scris-o împreună cu fiica sa, Chelsea, de 39 de ani.

Vezi și Archie crește văzând cu ochii! Meghan Markle povestește despre progresele făcute de fiul ei și al prințului Harry

Citește și: