Meghan Markle (36 de ani)  reprezintă o adevărată revoluție în Familia Regală britanică. Mai exact, Meghan este actriță, femeie divorțată și pe jumătate afro-americană,nu se trage dintr-o familie bogată și va fi cea mai în vârstă mireasă din istoria casei regale. Ea va fi prima actriță care intră în familia regală britanică, lucru ce amintește și de talentata și îndrăgita actrița americană Grace Kelly, care a devenit soția prințului Rainier de Monaco.

Mai mult, Meghan are și un trecut scandalos, care nu e demn de un membru al familiei britanice. După ce a început să fie văzută împreună cu prințul Harry, profesia lui Meghan Markle a iscat numeroase controverse, în mod special din cauza unor imagini ale actriței din filme, în care apărea dezbrăcată și în ipostaze incendiare.

Nu trebuie uitat nici faptul că ea a fost căsătorită, lucru puțin obișnuit în familia regală britanică, cu excepția Camillei, ducesă de Cornwall, căsătorită în prezent cu prințul Charles. Meghan va doborî, de asemenea,  și recordul deținut de Kate Middleton, de cea mai în vârstă mireasă din istoria britanică. Ducesa de Cambridge  avea 29 de ani când a mers în fața altarului. Însă, Meghan îi va lua locul când va deveni soția prințului Harry, actrița având deja 36 de ani.

Este pe jumătate afro-americană și a crescut într-o familie modestă

Totodată, faptul că Meghan Markle este pe jumătate afro-americană și a crescut într-o familie modestă, cu un tată alb și o mamă de culoare, reprezintă o altă noutate pentru familia regală britanică. Mama ei, Doria Radlan, este instructoare de yoga, în timp ce tatăl ei, Thomas Markle, este fost asistent de regie pe platourile în care au fost filmate mai multe producții cinematografice și de televiziune.

Cu toate acestea, Markle a decis să renunțe la cariera ei care a făcut-o celebră din momentul în care a acceptat să fie iubita prințului Harry, urmând ca de acum să lucreze pentru familia regală, unde astăzi și-a început primele activități. Prințul Harry a dus-o azi la Nottingham să o prezinte publicului britanic. Ca și Kate, după căsătoria cu prințul Harry, Meghan nu a primit titlul de prințesă, întrucât nu are „sânge regal”, situație care s-a întâmplat și în cazul lui Kate Middleton, care s-a căsătorit cu prințul William în 2011.

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au anunţat oficial logodna după o relaţie de un an şi jumătate. Cei doi s-au căsătorit  la Capela St. George, la Castelul Windsor, pe 19 mai. Artista protestantă s-a convertit la catolicism înainte de nuntă.
Citește și: