Însă soția prințului Harry, care în primăvara acestui an va deveni pentru prima oară mămică, are șansa să se întoarcă, pentru un timp limitat, la vechiul job. NBC Universal, care produce și difuzează serialul ”Suits”, cel care a propulsat-o pe Meghan Markle spre celebritate, urmează să-i propună ducesei de Sessex o ultimă apariție în serial. Va fi una foarte scurtă, de nici 2 minute, pentru care televiziunea va plăti bani grei – câteva milioane de dolari.

Banii nu vor fi plătiți actriței sau familiei regale din care aceasta face parte acum, ci vor fi donați uneia dintre fundațiile caritabile pe care Meghan le patronează în calitate de ducesă. Prin urmare, cel puțin teoretic, e foarte posibil ca Meghan și familia regală să fie de acord cu această ofertă, cauza fiind una nobilă. În plus, ducesa va alege fundația către care se va face donația.

Cât despre apariția lui Meghan în serial, aceasta va fi adaptată la noua ei postură, de viitoare mamă. Cum în aprilie, la ultima sa apariție în serial, personajul său, Rachel, s-a căsătorit, nu e nicio problemă ca acum să apară cu burtică, scenariul putând fi scimbat.

”Putem termina filmările (cu Meghan Markle – n. red.) în mai puțin de jumătate de zi sau chiar mai repede”, a declarat unul dintre producătorii TV.

Atât va costa apariția lui Meghan în ”Suits”!

Cât despre sumele vehiculate, acestea sunt de la 2 la 6 milioane de dolari, negocierile fiind deschise. Suma este enormă, dar și episodul va fi o lovitură, probabil cel mai vizionat în istoria serialelor TV, așa că merită toți banii, a mai spus acesta.

De la nunta din mai a prințului Harry cu Meghan Markle, dreptul de difuzare a serialului a fost cerut de televiziuni din întreaga lume, interesul fiind enorm. O întreagă industrie – inclusiv vestimentară – a fost creată în jurul acestuia.

Deși nu a mai apărut în postura de actriță de la nuntă, Meghan nu a spus cu subiect și predicat că nu va mai juca vreodată, nu a exclus posibilitatea revenirii pe sticlă. În plus, încă face parte din Uniunea Actorilor din SUA. Și chiar dacă nu mai vrea să mai joace, această ultimă apariție ar putea fi privită ca o închidere a acestui capitol. Ar putea fi de bun augur și pentru ea, și pentru ratingul serialului, și pentru fundația pe care o va alege Meghan.

Vezi și Situație critică în familia regală din cauza lui Meghan Markle! Prințul Harry își imploră tatăl să îl ajute

Citește și: